- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Kræmmermarked & havetraktortræk på Møllegaarden!

Lørdag den 13. juni 2015 afholdt Rækker Møllegaarden det årlige kræmmermarked & traktortræk. Vejret var af den art, vi synger om med ordene: ”byger der går og kommer, det er den danske sommer”. Det ustadige vejr betød at besøgstallet måske ikke var så højt som arrangørerne kunne have ønsket sig. Alle standpladser var heller ikke fyldt, men bortset fra disse sukke, var arrangørerne tilfredse med årets kræmmermarked.

Traditionen tro var der kaffe og rundstykker i teltet kl. 8, hvorefter kræmmermarkedet åbnede. Der var naturligvis også en stor tombola med fine gevinster. Havetraktortrækket tiltrak sig en del opmærksomhed. Ved siden af traktortrækbanen havde Spejderne opstillet deres nyindkøbte telt, hvor der kunne købes forfriskninger. Kl. 11.30 bød madteltet på en sildemad med en dram til, og der var naturligvis musik til middagsmaden.

Arrangørerne havde i år atter indbudt til ”Den store kagedyst”. 7 bageglade i de 4 sogne havde taget udfordringen op. Årets smagsdommere var: Brian Nielsens hustru, Kristian Trabjerg og Jens Kristian Holmgaard. At finde de tre bedste kager var ikke let, for alle 7 kager var af høj kvalitet. Dommerpanelet brugte en god time på at nå frem til et resultat og opløbet var tæt. Dommerpanelet gav point for smag, udseende og råvarer.
Efter afsløringen af de tre bedste kager kom alle kager under hammeren og auktionen indbragte arrangørerne ca. 800 kr.
Hoppeborgen og ”Det muntre Køkken” tiltrak mange børn, mens de voksne søgte til de to pølseboder og spiseteltet.

Kl. 13.30 var Skjern Garden inviteret til at spille. Det blev et festligt indslag – og solen tittede frem mellem skyerne.

Kl. 18 inviterede markedsudvalget på fællesspisning i teltet. Grillen blev tændt og deltagerne medbragte selv kød.

Arrangørerne udtrykte tilfredshed med omsætningen, og er klar til at gentage arrangementet i 2016.

En god dag for de mange frivillige på Møllegaarden. Det var godt at borgerne købte Møllegaarden. Den er et stort plus for lokalområdet og samler mange frivillige til en engageret og meningsfuld opgave.

Tillykke med et veltrimmet kræmmermarked. JH

Sidst opdateret: 14-06-2015
Kalender
25-08-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-09-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-10-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

26-11-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect