- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

JULEFROKOST PÅ MØLLEGÅRDEN

Den 6. december inviterede Møllegaarden traditionen tro til julefrokost. Mads Vendelbo, der er formand for den selvejende institution Rækker Møllegården, bød de 60 deltagere velkommen, og takkede de frivillige for den indsats de hver især har ydet for at holde Møllegården kørende.
Arrangørerne havde styr på aftenens forløb og havde taget sig tid til at lave bordplan. Undertegnede med frue blev placeret i ”soveværelset” – dog sammen med en del andre! som bestemt ikke hørte til den søvnige slags. Snakken gik livligt omkring bordet.

5 friske piger stod i køkkenet: Maria Tylvad, Ellen Danielsen, Grethe Vendelbo, Anne Mette Holm og Birgit Pallesen. De sørgede for at en velsmagende julemenu fra restaurant Stauning Havn kom på bordene. Menuen bestod af sild med æg og karrysalat, en lun fiskefilet med remulade, lun mørbradbøf med løg og Hamburgryg med grønlangkål.

Kim Mogensen spillede harmonika til fællessangene og fremtryllede en god julestemning med gammelkendte julesange.

Rygerne sørgede for at fyret i ”mandskabsstuen” ikke gik ud, og ordnede dertil verdenssituationen og fik styr på kvindeholdboldkampen mellem Danmark og Brasilien, som Danmark vandt!

Inden desserten blev serveret - en dejlig ris a la mande, blev der afholdt amerikansk lotteri. Ellen Danielsen havde kreeret mange fine gevinster – flotte juledekorationer. Ved soveværelsesbordet blev Leif Kofoed den heldige vinder af ikke mindre end 3 dekorationer.

Ved soveværelsesbordet lykkedes det ikke at finde mandlen, så ingen vandt mandelgaven.

En dejlig julefest blev det. Skønt var det, at opleve det store engagement, der er iblandt Møllegårdens venner og flot, at bestyrelsen forstår, at værdsætte det på så festlig og fornem vis.
JH
> Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse!

Sidst opdateret: 07-12-2017
Kalender
18-06-2024 19:00
åbent på arkivet
-----------------------------------

23-06-2024 18:00
Sankt Hansaften på Møllegården
-----------------------------------

30-06-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

25-08-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-09-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-10-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect