- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

JULEFROKOST PÅ MØLLEGAARDEN

Torsdag den 8. december indbød Møllegaarden de mange frivillige til Julefrokost. Der var dækket op til i omegnen af 60. Alle stuer var således fyldt. Arrangørerne havde styr på bordplanen, så de mange gæster ikke var i tvivl om, hvor de skulle sidde. Bordene var festligt julepyntet, og man havde naturligvis også sørget for julemusik til julefrokosten.
Mads Vendelbo bød gæsterne velkommen og nævnte, at julefrokosten var en tak for den store indsats de mange frivillige havde ydet i årets løb.

Julemenuen blev leveret af Bryghuset, så det var nemt for arrangørerne at løbe ind til naboen og hente de 5 retter. Først blev der serveret sild med æg og karrysalat. Så svømmede en dejlig rødspættefilet ind på tallerknerne. Efterfølgende blev serveret lun flæskesteg.

Før der blev serveret mørbrad kaldte Mads Vendelbo til samling. Bestyrelsen havde valgt at påskønne nogle af de frivillige, som havde ydet en ekstraordinær indsats med kalkning i forbindelse med renoveringen af Stalden. I forbindelse med lukningen af Købmanden havde Møllegaarden et betydeligt tilgodehavende i varelageret, som man nåede at indløse det meste af. Det betød bl.a., at man havde en del flasker spiritus, som blev doneret til kalkningsteamet.

Inden kaffen og risalamanden blev der solgt lotteri med mulighed for at vinde flotte præmier – bl.a. fine juledekorationer.

En herlig og hyggelig aften som de flittige arrangører skal høste stor tak og ros for.
JH
Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse!

Sidst opdateret: 09-12-2016
Kalender
19-03-2024 18:45
Live foredrag i Finderup Forsamlingshus
-----------------------------------

19-03-2024 19:00
åbent på arkivet
-----------------------------------

20-03-2024 19:00
Generalforsamling Sædding Forsamlingshus
-----------------------------------

21-03-2024 18:00
Generalforsamling i Finderup Borgerforening
-----------------------------------

24-03-2024 16:00
Påskeord og toner I Hanning Kirke
-----------------------------------

31-03-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect