- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
Søndag den 11. oktober blev den nye sognepræst i Rækker Mølle Pastorat indsat i Hanning og Sædding kirke. Begge kirker var pænt fyldt, da de to præster kom ind i procession til organistens præludium.

Sognepræst Jens Kristian Holmgaard foretog den officielle indsættelse, der består i en kort indsættelsestale og oplæsning af kirkeministerens ansættelsesbrev og biskop Elisabeth Dons Christensens kollats. Pastor Holmgaard glædede sig i indsættelsestalen over at noget af det land, der tabtes ved sognesammenlægningen, er vundet tilbage med ansættelsen af Flemming Harpøth Møller.

Flemming Harpøth prædikede over søndagens tekst og takkede efter prædikenen menighedsrådet for indstillingen. Han glædede sig også over, at der var bekendte ansigter i menighederne og lovede, at han ville søge at leve op til de forventninger, menighederne måtte have til hans præstetjeneste.
90 tog imod invitationen (Klik og forstør!)
Efter sidste Gudstjeneste i Sædding kirke, var menighederne inviteret til en reception i Minihallen i Rækker Mølle. Menighedsrådet bød på snitter, kaffe og kransekage. Omkring 90 tog imod invitationen.
Klik og forstør!
Menighedsrådets formand Laila Frandsen, bød velkommen. Efterfølgende i sin velkomsttale overrakte hun en symbolsk gave til Flemming Harpøth Møller. Gaven var en blomstervandkande, hvor rosen symboliserede kærligheden og indholdet i kanden ”Livets vand”. Hun håbede, at sognepræsten ville gøre flittigt brug af den og overøse menighederne med Guds kærlighed og Livets vand. På kandens tud sad en pose ”Familieguf”, som Flemming skulle dele med familien derhjemme. Flemming Harpøth Møller er gift og har tre børn.
Mr. Formand Laila Frandsen byder Flemming velkommen. (Klik og forstør)
Provst Poul Ivan Madsen deltog i receptionen, og Flemming Harpøth Møller sluttede af med at takke menighedsrådet for det fine hal-arrangement og lovede, at selv om han kun var ansat på 40% i Rækker Mølle pastorat ville han give sig selv 100%.
JH
Flemming Harpøth Møller i samtale med provsten. (Klik og forstør)
Sidst opdateret: 12-10-2009
Kalender
23-06-2024 18:00
Sankt Hansaften på Møllegården
-----------------------------------

30-06-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

25-08-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-09-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-10-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

26-11-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect