- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Fredag den 4. marts kl. 11 inviterede Finderup Efterskole til generalprøve på årets elevforestilling.

Forestillingen var resultatet af en uges intens arbejde, hvor al normal undervisning var lagt på hylden. I stedet var de 53 elever blevet udfordret til det yderste - kreativt og musisk.

Herningsholmskolens elever var inviteret til generalprøven og fyldte godt på tilskuerpladserne, men enkelte lokale beboere havde også taget imod invitationen.

Lad mig straks afsløre om årets forestilling – Skammerens Datter - at jeg er total imponeret. Mandag morgen er eleverne givetvis blevet præsenteret for den gode historie om Skammerens Datter, og fredag formiddag kunne man præsentere en teaterforestilling, der havde engageret alle elever. 
Nogle havde kreeret en flot scene, som benyttede sig af den nyeste av-teknik, der ud over billeder, kunne lægge en lydkulisse, der understregede stykkets dramatiske højdepunkter.
Andre havde sørget, for at skuespillerne var iklædt kostumer, der passede til den periode fortællingen foregik i, og endelig havde skuespillerne fået lært deres replikker, så de kunne præsentere dramaet med overbevisende og medrivende engagement.

Jeg gentager – jeg er imponeret! – og givetvis fordi det igen er lykkedes et engageret lærerteam at gribe til en historie, der har temaer, der taler til de unge – og det gør fortællingen om Skammerens Datter!

Historien om Skammerens Datter handler om det svære ”at se nogen eller noget i øjnene” – altså om sandheden! Det var tydeligt, at spørgsmålet have ramt de unge, for de præsenterede det med stor overbevisning i den fine dramatiske ramme stykket præsenteres i.
Atter blev det en god og 5-stjernet oplevelse at se Finderup Efterskoles elevforestilling.

Lørdag aften blev forestillingen præsenteret for forældrene, og jeg er overbevist om: "At de måtte se i øjnene” at gode sider af deres unge, som de ikke lige havde set, var det lykkedes lærerne på Finderup Efterskole at præsentere dem for!
JH

Sidst opdateret: 05-03-2016
Kalender
10-12-2023 19:30
Julekoncert i Hanning Kirke
-----------------------------------

12-12-2023 10:00
Café & hygge
-----------------------------------

21-12-2023 10:00
Café & hygge
-----------------------------------

12-01-2024 09:30
Minihøjskoledag i Rækker Mølle
-----------------------------------

24-01-2024 18:00
Gule ærter på Møllegården
-----------------------------------

26-01-2024 09:30
Minihøjskoledag i Rækker Mølle
Design: MediaConnect