- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Sommerfest i Finderup

Traditionen tro indbød Finderup Efterskole til sommerfest. Arrangementet blev afviklet den 12. juni. I år havde eleverne glædet sig til, at der ved sommerfesten naturligvis skulle tændes et Sct. Hans bål og sendes en heks til Bloksbjerg. Ved sidste års sommerfest udgik dette programpunkt, fordi der var indvielse af den nye bypark i Finderup.

Fremmødet til arrangementet var pænt og det på trods af, at en del Finderupfolk havde brugt dagen på en udflugt arrangeret af pensionistforeningen.

Sommerfesten tog sin begyndelse i efterskolens hal. Deltagerne blev budt velkommen af efterskoleelver – rart at mærke sig velkommen. Oluf Jensen bød velkommen og gennemgik kort aftenens program, der indledtes med en fælles sommersang: Danmark nu blunder den lyse nat.

Kirkekoret var inviteret til at synge, og Anette Kjærgaard, som er korets leder, takkede for invitationen. Koret bidrog med 3 sommersange i bedste velklingede stil.

Som aftenens taler havde man inviteret Ebbe Larsen, der er forstander på Møltrup Optagelseshjem. Han har i øvrigt en søn, der er lærer på Finderup Efterskole. Som indledning på talen fortalte han om en meget munter tur til Vesterhavet med børnebørnene, som endte med, at en bølge havde snuppet hans badebukser, så han måtte vente længe på, at familien havde fornemmet den noget prekære situation. Ebbe formåede at kalde smilet frem og fange eleverne. Han forsatte talen med to eventyr. Levende fortalte han H. C. Andersens ”Hvad fatter gør” og fortsatte med Grimms eventyr: ”Konen i muddergrøften” og spandt en smuk opbyggelig tråd på de to eventyr, som gik lige ind hos efterskoleeleverne.

Kirkekoret fik forsamlingen til at synge firestemmigt på ”Danmarkskanon”. Skolens dramagruppe sluttede arrangementet af i Hallen med et ”Stumpnummer” og en ”Danse med drenge” sang.

Eleverne havde arrangeret et flot Sct. Hansbål og heksen forlod naturligvis Finderup med bulder og brag. Efterfølgende blev der serveret pølser, is, kage, og kaffe og saftevand.
Finderup Efterskoles midsommerfest blev som vanligt en god og veltilrettelagt oplevelse, som arrangørerne kan høste stor ære af.

JH
Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse!

Sidst opdateret: 15-06-2014
Kalender
25-08-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-09-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-10-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

26-11-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect