- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
Julestue
”Der er noget i luften … som rosernes duften”. Sådan lyder et par velkendte strofer af Vilhelm Gregersens dejlige julesang. ”Rosernes duften” - ja, man skulle ikke tro, der var roser i blomst 2. søndag i advent, men det var der altså på Rækker Møllegaarden til julestue søndag den 4. december fra 13.30 til 16. Gemt bag en række juletræer, der var til salg, stod en gul rose i blomst!

Rækker Møllegaarden er ganske enkelt den perfekte ramme til ”et strålende minde/ med kærter og sang,/ om julen derhjemme, derhjemme/ hos moder en gang.”
Mange synes da også, at det var værd at lægge vejen forbi Møllegaarden og nyde en kop kaffe med dejligt julebagværk. Møllegaarden havde arrangeret et lille julemarked med mulighed for at købe juledekorationer, røget fisk, julegodter, nisser – ja kunne man have brug for en bedre balance og blodomløb, kunne man købe nydelige magnetsmykker. Stalden var naturligvis åben for en god loppehandel.

Inger Lise Sørensen havde taget harmonikaen med, så kaffen kunne nydes til dejlige juletoner. Hun havde inviteret et par børnebørn med – Margrethe og Mia, som havde taget veninden Astrid med, og de sørgede for bjældeklang og dejlig julesang.
Et hyggeligt julearrangement på den gamle Møllegaard i Rækker Mølle, og naturligvis dukkede den gamle Mølle-julemand op til glæde for de mindste.
JH
Peg og klik på et billede og se serien i fuld størrelse 

Sidst opdateret: 05-12-2011
Kalender
25-08-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-09-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-10-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

26-11-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect