- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

JULEFROKOST PÅ MØLLEGAARDEN

Onsdag den 9. december indbød Rækker Møllegaarden de mange med en ”frivillig aktie” i driften og udviklingen af Møllegaarden til julefrokost. De 57 tilmeldte kunne fylde alle borde i Møllegaarden. Mads Vendelbo bød velkommen og orienterede om bordplanen.

Der var fint julepyntet i de hyggelige stuer, så alle var fra starten i den rette stemning til at indtage en dejlige julefrokost. Menuen bestod af 2 x fisk – sild og fiskefilet. Herefter blev der serveret flæskesteg og mørbrad og som prikken over i’et, kaffe og ris a la mande. Der var naturligvis en mandelgave til hvert bord – et dejligt glas med fyldte chokolader.

Under kaffen blev der afholdt et lotteri med vin og juledekorationer som gevinster. Ellen Danielsen havde kreeret de fine dekorationer, der gjorde stor lykke hos vinderne.

Julestemningen var helt i top, og de mange deltagere nød hinandens selskab og nød, at de kunne ”skumme fløden” af en stor indsats for Møllegaarden i det forgangne år. Snakken gik livligt om dette og hint og naturligvis om håndbold. Det blev så ikke den største aften for dansk håndbold, men helt sikkert en stor aften for de mange deltagere.

En vellykket aften blev det, som blev afsluttet med et par julesange.
JH
Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse.

Sidst opdateret: 09-12-2015
Kalender
25-08-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-09-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-10-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

26-11-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect