- Velkommen til Rækker Mølle PortalenFredag den 16. september 2021 blev den røde løber rullet ud til indvielse af Hal nr. 2 i Rækker Mølle. Omkring kl. 15 begyndte de mange gratulanter at indfinde sig. Gæsterne blev i den nye foyer, der forbinder Hal 1, atriumgården, Hal 2, fitnesscenter, bad og omklædning, budt velkommen af tre fra bestyrelsen. Flere gratulanter havde medbragt gaver.

Kl. 15.15 bød bestyrelsesformand, Bente Tang de ca. 90 deltagere velkommen. Hun glædede sig over den store indsats, som mange frivillige på mange fronter havde ydet, og som var forudsætningen for at der i dag kunne holdes indvielse. Bente sprang bevidst over en omtale af den udsættelse Covid-19 havde påført indvielsen.

Bente skitserede hallens historik. Den 3. november 2016 havde Rasmus Hansen deltaget i et bestyrelsesmøde og bedt om, at bestyrelsen ville forholde sig til et forslag om at bygge en Hal 2. Rasmus argumenterede for, at det var nødvendigt for at bevare håndbolden omkring Rækker Mølle. Som i et eventyr, der ender godt, skal heltene så mange gruelige genvordigheder igennem inden det, der er en god drøm i fantasien, bliver virkeliggjort. Sådan også med drømmen om en Hal 2. ”Det er helt fantastisk – det, vi kan fejre i dag", var Bentes slutord inden hun gav ordet videre til Jan Kirkensgaard, der er bankdirektør i Faster Andelskasse. Jan Kirkensgaard repræsenterede Faster Andelskasse, der er Hallens hovedsponsor.

Jan Kirkensgaard understregede ”det stærke sammenhold”, som den afgørende faktor i den usædvanlige vej fra fodboldbane til Hal. Han understregede betydningen af sammenholdet med et billede fra historien om Asterix og gallerne imod romerne. Han pegede også på den store betydning som de menneskelige relationer de unge modtager i den lokale sportsforening har. Heroverfor udtrykte han bekymring for den tiltagende interesse som E-sporten får. Han pegede også på bestyrelsen og Rasmus Hansens mod og vedholdenhed. Trods politikernes vaklen med hensyn til lokaletilskud fik de også en tak med. Jan sluttede med et stort tillykke.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Herefter blev det tid til den officielle indvielse med at klippe den røde snor, som i dagens anledning var blevet til en rød dug.
Rasmus Hansen var naturlig nok valgt til at føre saksen. Han takkede alle, der havde bidraget til, at den fantastiske drøm blev til virkelighed. Rasmus glædede sig over, at det nu var slut med at køre rundt og træne i omegnens haller. Endelig rettede han en stor tak til halbestyrer Margit Hansen og Helle, som altid sørger for at rengøringen er helt i top. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jens Jacob Østergaard, der er formand for forretningsudvalget i Rækker Mølle Håndbold, kørte deres gave ind på en sækkevogn. Bestyrelsen pakkede gaven ud, som vist var et stort ønske. Gaven var et bordfodboldspil, der skal opstilles i foyeren.

Under ”ordet frit” bragte Henrik Andersen en hilsen. Han har to kasketter på lød Bentes introduktion. Henrik er medlem af kommunalbestyrelsen og dertil lærer på Sædding Efterskole, som har lejet sig ind i Hal 2. Han glædede sig over, at kommunalbestyrelsen havde besindet sig i spørgsmålet om lokaletilskud og sluttede med at rette en tak til alle.

Bente Tang bød derefter på kaffe og en pølse fra pølsevognen på parkeringspladsen bag Hal 2. Dertil var alle velkomne til at besigtige den store renovering. 
JH

Klik på et billede og se serien i stor størelse!

Sidst opdateret: 20-09-2021
Kalender
23-06-2024 18:00
Sankt Hansaften på Møllegården
-----------------------------------

30-06-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

25-08-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-09-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-10-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

26-11-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect