- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Stor opbakning ved fejringen af Hallens 40 års fødselsdag!

Den 16. november 2018 kunne Rækker Mølle Hallen fejre 40 års fødselsdag. Bestyrelsen markerede den store dag med en reception i Hallens cafeteria.

Bente Tang, der er formand for bestyrelsen glædede sig over det store fremmøde af gratulanter. I omegnen af 100 i alle aldre dukkede op og blev beværtet med Margits lækre pølsebord.

Bente Tang fortalte indledningsvis lidt om hallens drift og omtalte ved den lejlighed hallen som en fyrreårig, der var fit og fyldt med energi. Hun påpegede at halbestyrelsen er ydmyg over at have ansvaret for vores alle sammens veldrevne hal, der er renoveret, udbygget og toptunet til fremtidig drift – og glædede sig over den store opbakning der har været omkring hallen i de sidste 40 år. Bente sluttede talen af med at rette en stor tak til alle de, der har haft arbejdshandskerne på i forskellige sammenhæng i årenes løb.

Bestyrelsen havde inviteret Hallens ”grand old man”, Frede Agger, der var formand for bestyrelsen, da Hallen så dagens lys. Han fortalte om Hallens opstart og mindedes, at han også holdt tale ved indvielsen og ved Hallens 25 års fødselsdag.

Erik Fogh Rasmussen, der bestyrer det lokalhistoriske arkiv, havde lavet en flot PowerPoint, der kørte i lokalet ved siden af, med billeder og dokumenter fra opstarten af hallen. Mange skønne ungdomsbilleder kaldte fremkaldte mange gode minder.

Efter Frede Aggers tale fortalte Bente Tang lidt om fremtidsplanerne, for den fyrreårige. Bestyrelsen har en Hal 2 på tegnebrættet, så der igen kan blive mulighed for at alle, der ønsker at benytte hallen ikke skal søge til andre lokaliteter. Bestyrelsen er af den opfattelse, at det er ærgerligt, når manglende halkapacitet er begrænsende, og især i en tid, hvor der er stort fokus på sundhed og bevægelse. Bente Tang sluttede med et håb om at alle i Firkløveret ville tage godt imod de husstandsindsamlere, som i det nye år vil ringe på døren og bede om et bidrag til opførelse af Hal 2.
Klik her og se plantegning!

Der var en rigtig god stemning hele eftermiddagen, hvor der blev snakket og hygget på tværs af generationer. Bestyrelsen er meget taknemlig for den store opbakning til fødselaren.
Tekst: Bente Tang. Foto: Jens Holm
Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse.

Sidst opdateret: 07-12-2018
Kalender
23-06-2024 18:00
Sankt Hansaften på Møllegården
-----------------------------------

30-06-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

25-08-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-09-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-10-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

26-11-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect