- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Rejsegilde på Faster Arena

Lørdag den 16. november indbød halbestyrelsen for Rækker Mølle Hallerne til rejsegilde på det sidste skud på halstammen, nemlig den nye hal med navnet: ”Faster Arena”.

Halbestyrelsesformand, Bente Tang bød de mange fremmødte velkommen. Den byggeansvarlige i bestyrelsen, Brian Nielsen fik derefter ordet og orienterede om status på byggeriet og omfanget af den nye hal.
Der var naturligvis repræsentanter fra de forskellige håndværkere, der står for opførelsen af hallen. Bente Tang fortæller, at arbejdet har været i offentlig licitation og glæder sig over at lokale håndværkere har vundet. Jens Kjærgaard står for murerarbejdet, Flemming Andersen for tømrerarbejdet, Hanning VVS for vand og gulvvarme og Borris EL for installationsarbejdet. Renoveringen af det gamle klubhus har været i selvstændig licitation, og her vandt Peter Hansen tømrerarbejdet og Jens Kjærgaard murerarbejdet. Det gamle klubhus skal huse omklædningsfaciliteter til den nye hal.
Bestyrelsen har ansat arkitekt, Johnny Andersen fra Vestkvisten Tegnestuen Fjordlyst, til at styre byggeriet og økonomien. Johnny Andersen ønskede tillykke med byggeriet og glædede sig over det gode samarbejde med håndværkerne, og sluttede talen af med at bede forsamlingen råbe et ”hurra” for byggeriet.

Bente Tang fortæller, at man regner med, at byggeriet står klar til brug efter sommerferien 2020. Der står allerede nye brugere af hallen på spring til at leje sig ind. Rækker Mølle Håndbold glæder sig til, at de nu kan få alle hold hjem og træne. Sædding Efterskole vil også gøre brug af de nye halfaciliteter. På spørgsmålet om økonomien svarer Bente, at den er i hus. Bestyrelsen har indsamlet omkring 2,5 mill. kr. Dertil skal lægges et par hundrede tusinde i frivilligt arbejde ved udgravningen. Der er indgået en hovedsponsoraftale med Faster Andelskasse, der stiller et lån på 3. mill. til rådighed. Når bestyrelsen bruger 600.000 kr. fra kassen, skulle det samlede budget på ca. 6 mill. kr. være på plads.

Bankdirektør for Faster Andelskasse, Jan Kirkensgaard, deltog også i rejsegildet. Han pegede på, at de i Faster også føler, at de hører til i Rækker Mølle. Det var udgangspunktet, da han forelagde sin bestyrelsen spørgsmålet om man skulle engagere sig? - Og bestyrelsen mente helt klart, at det skulle man.
Jan Kirkensgaard kunne ikke skjule sin stolthed over, at man har opkaldt hallen: Faster Arena. Han lovede, at når hallen var opført, ville han gerne komme og lære folk at spille ”Pickleball”. Han sluttede talen med at ønske bestyrelsen et stort tillykke med byggeriet.

Som det hører sig til ved et rejsegilde, blev der naturligvis serveret varme pølser fra den varme grill. Vejret var regnfuldt, så de mange gæster trak ind i den lille hal, hvor der var dækket op med borde og stole.

Portalen ønsker et stort tillykke med byggeriet, som helt sikkert vil føre til mere liv omkring hallerne i Rækker Mølle.
JH
> Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse.

Sidst opdateret: 17-11-2019
Kalender
23-06-2024 18:00
Sankt Hansaften på Møllegården
-----------------------------------

30-06-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

25-08-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-09-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-10-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

26-11-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect