- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Kære alle
Desværre måtte vi aflyse vores pigeaftener i denne uge, men heldigvis må vi åbne juleudstillingen lørdag d. 7. november,- næsten som vi plejer.

Vi følger selvfølgelig alle anbefalinger om, at der skal bæres mundbind, spritte af og holde afstand, men vi glæder os alligevel over at kunne åbne. 
Nedenfor kan du se aktivitetsplanen. Alle de faste udstillinger er på plads og klar. Det ser så godt ud, hvis vi selv skal sige det. 
Vi opfordre til, at I vil udnytte hele åbningstiden, således at der er god plads til at komme rundt og nyde udstillingen. 
I cafeen kan der stadig købes kaffe og hjemmelavede kager, dog i en anderledes udgave. Vi har udvalgt få gode kager som der kan vælges imellem, som serveres ved bordene. 
Vi glæder os til at byde jer velkommen. 
Rigtig god dag til jer alle. 
Med venlig hilsen
Clausager Kunstvirke

Om kunstnerne:
Lørdag d. 7. november slår Clausager Kunstvirke dørene op til dette års juleudstilling. Vi har samlet en spændende palet af vestjyske kunstnere.
Hanne Strebøl fra Tarm, udstiller malerier og grafiske illustrationer i ramme. Art-bystreboel er hendes frirum, hvor hun slipper sit ellers meget kontrollerende jeg, til fordel for kreativiteten i processer hun ikke kan styre. Hendes malerier skaber glæde og skal gerne pirre folks nysgerrighed.
Helle Borum, Hvingel ved Ringkøbing, udstiller Raku brændt keramik. Hun arbejder til daglig som miljørådgiver, men keramikken er hendes fritidsbeskæftigelse og hendes frirum. Hun arbejder med raku og stentøj, hvilket hun udstiller på vores juleudstilling.
Henning Ahle Fjord, Bækmarksbro bedre kendt som ”Fjordmanden” udstiller skulpturer i træ. Han er tidligere erhvervsmand og voksenunderviser. Han har trang til at meddele sig både gennem, skulpturer, billeder og digte. Han påstår, at nogle af hans små figurer, kaldet IKONOTER, er med til at skabe ro i hjemmet og en bedre madlavning, hvis man hænger en op i køkkenet. I 2015 debuterede han også som forfatter med digtsamlingen ”Tanker fra udkanten” og i 2018 kom endnu en digtsamling med titlen ”Terningkast og Blomsterfrø”
ByGrud, Herning udstiller smykker. Vita Grud står bag firmaet byGrud, og skaber smykker i et enkelt design, som kan bruges alene, eller kombineres, så det enkle og feminine udtryk bevares. Hendes passion for det kreative univers er stort, og hun elsker at designe smykker, hvilket også afspejler sig i den store kollektion. Vita Grud laver smykker i tidens trend, men som udgangspunkt laver hun det, hun selv kan lide.
Smykkernes kerne er messing som er belagt med 16-24 K guld eller Rhodium. Alt samles i hendes hænder, og en stor del af smykkerne laves der kun en mindre mængde af.
ByGrydgaard, Spjald udstiller plakater med lokale bynavne og seværdigheder på. De designer og trykker dem selv i deres lokaler i Spjald.
Derudover er der hver weekend skiftende arbejdende værksteder, lige fra kranse og juledekorationer til patchwork og strik. Aktivitetskalenderen findes på www.clausagerkunstvirke.dk.
Lørdag og søndag d. 5.-6. december dækker lokaler personer op på GEORG JENSEN Damask duge, hvilket altid er et besøg værd.
Vi håber rigtig mange vil kigge forbi i weekenderne op imod jul, hvor man som altid, kan købe kaffe med hjemmebagt brød. Udstillingen kan ses hver lørdag og søndag fra kl. 13.00-17.00 i perioden 7. november til 6. december. 

Sidst opdateret: 29-10-2020
Kalender
02-10-2021 10:00
Jagt
-----------------------------------

06-10-2021 19:00
Mette Blomsterberg
-----------------------------------

25-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

26-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

31-10-2021 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

04-11-2021 19:00
koncert
Opslagstavlen
Design: MediaConnect