- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Højspændt opgør mellem 2. divisions Herrer, pulje 2 i Rækker Mølle Hallen torsdag den 7. november.

Spændingen var så høj at gnisterne sprang, da de to håndboldherrehold i pulje 2 mødtes til kamp i Rækker Mølle Hallen. Begge hold: Rækker Mølle Håndbold og Grindsted GIF Håndbold ligger pointmæssigt lige i toppen af puljen med 12 point - så der var lagt op til en spændende kamp om førstepladsen.

Rækker Mølle Håndbold havde inviteret hovedsponsorerne til middag inden kampen og 50 havde takket ja. Ud over en god middag, der gav kræfter til en høj roliganindsats, blev forventningerne til aftenens kamp afstemt af holdets træner, Rasmus Hansen. Rasmus Hansen fortalte, at holdet naturligvis havde forberedt sig godt på aftenens modstander, men at fokus ikke blot havde været på modstanderen men også på holdet selv. Rasmus kunne fortælle, at Grindsted er fysisk stærke; men at Rækker Mølle Håndbold er stærkere. Han håbede at alle glædede sig til kampen.

Da kampen blev fløjtet i gang kl. 19.30 var Hallen fyldt til bristepunktet med håndboldfans fra begge lejre. Grindsted stillede med en dobbeltdækkerbus af højstemte tilhængere, og de bidrog til at højne lydtrykket betragteligt.

Rasmus Hansens forudsigelse af, at Rækker Mølle Håndbold var stærkere end Grindsted holdt stik det meste af første halvleg, hvor Rækker Mølle førte frem til 26. minut. Herefter vendte slaget så Grindsted sluttede halvlegen af med føringen 15 mod 11. I første halvleg fik begge hold nogle udvisninger, der viste, at der ikke blev lagt fingre imellem i holdenes forsvar. Mod slutningen af halvlegen lykkedes det for Grindsteds målmand at klare flere redninger.

I pausen talte jeg med en Grindstedfan. Han var yderst tilfreds med kampen, som han kaldte ”værdig” og ”spændende”.

I anden halvleg lykkedes det på intet tidspunkt Rækker Mølle Håndbold at komme tilbage i kampen. Grindsted fortsatte det massive pres og førte stort set hele halvlegen med 6 mål. Et handicap for Rækker Mølle Håndbold blev det måske, at man havde 2 skadede spillere, Frank Madsen og Frederik Holm, og derfor havde færre på udskiftningsbænken mod det fysisk stærke Grindstedhold.
Efter 6 vundne kampe, måtte Rækker Mølle Håndbold se sig besejret, og det gik ikke helt efter Rasmus Hansens forudsigelse, at kampen ville blive afgjort i de sidste minutter; men ønsket om en god og seværdig kamp gik til fulde i opfyldelse.
JH
Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse!

Sidst opdateret: 08-11-2019
Kalender
21-02-2024 18:00
Gode ben på Møllegården
-----------------------------------

23-02-2024 09:30
Minihøjskoledag i Rækker Mølle
-----------------------------------

25-02-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

27-02-2024 18:45
Live foredrag i Finderup Forsamlingshus
-----------------------------------

29-02-2024 17:00
Suppeaften i Sædding Forsamlingshus
-----------------------------------

01-03-2024 18:00
Jubilæumsfest i Minihøjskolen
Design: MediaConnect