- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Gratis aftensmad
og topkamp i Rækker Mølle Hallen

Under denne overskrift inviterede Rækker Mølle Håndbold med Skjern Bank i ryggen til nogle spændende timer i Rækker Mølle Hallen. Det skulle ifølge metrologerne være den 1. forårsdag; men meget forårsluft var der nu ikke at spore. Temperaturen var -7 grader kl. 19, hvor arrangementet tog sin begyndelse. Alligevel sporede arrangørerne på et andet plan forårsluft idet 3. divisions Herrer havde mulighed for at skaffe sig oprykning til 2. division med en sejr over Grindsted GIF.

180 havde takket ja til invitationen til ”mad & bold”. Dertil skal lægges 80 sponsorer. De 180 blev i den lille hal beværtet med steg med flødekartofler og salat, der som altid fra Margit’s køkken smagte vidunderligt.

Jens Jacob Østergaard, der er formand for Rækker Mølle Håndbold, bød de mange fremmødte velkommen, og orienterede om de mest elementære roligans-regler. Vi fik at vide, hvornår det var passende og påkrævet at Buh’e og pifte af modstanderne. Ligeledes oplyste Jens Jacob, at man havde bedt en garvet speeker, Per Nørgaard om at kommentere. Han var blevet instrueret om, at når modstanderne scorede, skulle han kun nævne nummeret på den, der scorede; men når hjemmeholdet scorede skulle navnet også nævnes. Ligeledes oplyste Jens Jacob deltagerne om, hvor de skulle opholde sig under kampen. Sidepladserne i hallen var reserveret hjemmeholdets roligans og de ca. 120 roligans fra Grindsted var henvist til ståpladserne.

Kl. 20 blev kampen fløjtet i gang. Hjemmeholdet kom noget nervøst fra start. Ifølge nogle af de garvede følgere af holdet skyldtes nervøsiteten måske netop de mange tilskuere, der ved deres tilstedeværelse lagde et ekstra pres på spillerne om at levere. Et faktum var det, at vi skulle 10 min hen i kampen før hjemmeholdet scorede det 1. mål. Modstanderne havde på det tidspunkt allerede scoret 4 mål. Hjemmeholdet var i hele første halvleg bagud og halvlegen sluttede 9-11. I 2. halvleg havde en opsang fra træner Rasmus Hansen gjort sin virkning. Holdet kom godt fra start og i det 20. min stod det 16-16; men det lykkedes ikke hjemmeholdet at komme i front. Resultatet af 2. halvleg blev 20-19 til Grindsted GIF.
Under middagen var der mulighed for at afgive et bud på resultatet af kampen. Det er mit indtryk, at de fleste havde tippet på et resultat med flere mål. De to hold ligger helt klart i toppen af puljen, hvad resultatet også vidner om. Når det faldt ud som det gjorde, kan årsagen vel tilskrives Grindsteds målmand, der stod bedre end Rækker Mølles og dertil, at Rækker Mølle havde en del nervøse skud som endte på overlæggeren.

Trods resultatet er Rækker Mølle sikret en plads i den pulje, der giver adgang til oprykningsspillet.
En fin og hyggelig aften på lægterne blev det trods resultatet.
Skulle man have lyst til at se mere til Herreholdet er der mulighed for det søndag den 4. marts kl. 18, hvor holdet spiller pokalkamp mod ligaholdet HC Midtjylland. Her har man bl.a. mulighed for et gensyn med et par gamle Rækker Mølle spillere – Jørgen Rasmussen og Jakob Østergaard.