- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Cykelsponsorløb 2019

”Septembers himmel er så blå” - og det holdt stik på efterårs jævndøgn lørdag den 21. september 2019. Fra morgenstunden var den blå himmel pudret med fine hvide skyer, der fordampede op af formiddagen. Kort sagt det perfekte vejr til afvikling af det cykelsponsorløb Rækker Mølle Håndbold skød af kl. 10.

Cykelruten, der var 2,4 km lang, havde start ved Rk. Mølle Hallen, gik via Åglimt, Møllebakken, Sæddingvej, Søvejen retur til mål ved hallen.

På P-pladsen foran skolen var der udlagt en kort bane for cyklister til 8 års alderen.
I alt 78 cyklister var blev forsynet med rygnumre, og et stort antal ”omgangstællere” holdt regnskab med, hvor mange omgange de entusiastiske cykelryttere kørte på den time, der var afsat til løbet.

De mange ryttere havde selv sørget for at skaffe sig sponsorer – og det minimumsbeløb sponsorerne skulle tegne sig for var 5 kr. pr. kilometer.

U11 ungdomsholdene havde haft træningsdøgn, og havde overnattet i hallen. Halbestyrer, Margit Hansen havde travlt i køkkenet med at forberede middagen til de mange U11 deltagere, og i ”førerbunkeren” sad tre raske piger og tastede de 78 navne og sponsorbeløb ind i et regneark, så det straks efter løbets afvikling var muligt at offentliggøre et resultat. U13 og U15 skulle overnatte til søndag.

Jeg spurgte Jens Jacob Østergaard, der er formand for Rækker Mølle Håndbold om, hvad resultatet af sponsorløbet skulle bruges til, og han svarede prompte: ”Til ungdomsarbejdet” og tilføjede straks, at der er god brug for en økonomisk indsprøjtning idet den årlige udgift til træning af et ungdomshold beløber sig til 28.000 kr. når huslejetilskud og kontingent er fratrukket. Der er 10 ungdomshold i Rækker Mølle Håndbold, så det er mange midler, der skal tilvejebringes.

På spørgsmålet om, hvor mange kroner Jens Jacob håbede på, at løbet ville indbringe, svarede han: 80.000 kr.

Det håb blev ikke gjort til skamme, idet det endelige resultat viste, at der blev kørt 88.114 kr. ind.

Et imponerende resultat, der således overgik forventningerne, der var nedtonede af, at man allerede havde været ude og appellere til borgernes giversind og pengepung til det nye halbyggeri.

En flot og indbringende septemberdag for Rækker Mølle Håndbold blev det – og tak for det, siger Jens Jacob Østergård.
JH
> Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse!

Sidst opdateret: 21-09-2019
Kalender
25-08-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-09-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-10-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

26-11-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect