- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

GODT GÅET!

Den 1. april gav den lokale underholdningsgruppe, Fabbes koncert i Rækker Mølle Hallen. Omkring 1000 mennesker havde købt billet til koncerten, som løb af stabelen på en regnfuld fredag aften. Arrangørerne, der er Fabbes selv, havde sørget for trafikkontrollører til at guide de mange biler til en parkeringsplads. De fleste gæster havde på forhånd bestilt/købt billetter, så arrangørerne havde en fornemmelse af, hvor mange der kom; men da hallen kun må huse 1100, var det nødvendigt med en effektiv optælling inden de mange koncertdeltagere blev lukket ind. Det gav i perioder køer ved indgangen.

Fabbes holdt for et par år siden en lignende koncert i Rækker Mølle Hallen og havde ved den lejlighed også lejet lys- og lydudstyr. Der manglende heller ikke noget i den henseende ved dette show. Koncertdeltagerne oplevede en professionel og flot lyssætning under hele koncerten. Den store scene var flankeret af storskærme, der inden koncerten viste reklamer for lokale firmaer. Siden hen i koncerten indgik storskærmene som en aktiv del af showet.

Kl. 20 gik koncerten i gang. Gemt bag hvide skærme og til lyden af rislende vand indledte gruppen med en velkomstsang. Under sangen løftedes sløret for de fire sangere. Under indledningsnummeret opstod et mindre uheld idet en fyrværkerilyseffekt ikke ville slukke; men hurtigt fik et par hjælpere klaret problemet.

Koncerten var delt i to afdelinger med en pause imellem. En flok frivillige hjælpere solgte kaffe og søde sager i pausen. Det lokale bryggeri, der er i opstartsfasen, var også repræsenteret med en stand, hvorfra de solgte aktier. (www.rkmollebryghus.dk).

Showet var bygget op omkring de sange og den musik, gruppen selv har skrevet. Orkesteret, der består af David Christiansen (lead-guitar/harmonika/bas), Thomas Vestergård (klaver) og Martin Nørregård (trommer) leverede en forrygende indsats, og man mærkede tydeligt, at de i forhold til den første koncert var nået meget længere.
De fire i front, Enok Linde, Christian Kofoed, Hans Tanderup og Martin Vestergård levede fuldt op til de forventninger den første koncert gav. Flere emner kom under de fires kærlige behandling. Hjemmeværnet, ægteskabet, og ”gør det selv samlesæt” kom under gruppens humoristiske lup, og affødte stor latter hos publikum. Man oplevede også, at den kreative gruppe mestrede billedmediet. På storskærmene fik publikum serveret sjove små sketchs, der lagde op til numrene. Man så tydeligt at Martin Vestergård har stået bag et kamera før. Hele koncerten blev i øvrigt optaget og vil siden kunne købes på DVD.

Mod slutningen afslørede gruppen at publikum sad på en lighter, så alle fik travlt med at søge under stolesæderne, hvor der var monteret en ”Fabbes-lighter”. Og til en ”afslutningssjæler” om den lille ”månemand” blev stemningen løftet en hel del af de mange lighterflammer.

I alt en meget flot koncert leverede Fabbes, og når man betænker, at de selv har taget sig af hele planlægningen og de mange mange praktiske ting, der er gået forud for gennemførelsen af en koncert, der først sluttede omkring kl. 23.30 – ja, så er der ikke meget andet at sige end: ”GODT GÅET” Fabbes.

Sidst opdateret: 19-11-2008
Kalender
02-10-2021 10:00
Jagt
-----------------------------------

06-10-2021 19:00
Mette Blomsterberg
-----------------------------------

25-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

26-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

31-10-2021 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

04-11-2021 19:00
koncert
Opslagstavlen
Design: MediaConnect