- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
Raekkermoelle.dk / Forside / Webmaster / De må du se / Ulla /
Fredag den 27. juni var sidste skoledag inden ferien på Rækker Mølleskolen. De fleste elever vender tilbage til skolen efter sommerferien; men for en elsket og værdsat lærer og viceskoleleder, Ulla Skyttegaard blev det den absolut sidste skoledag. Ulla Skyttegaard har efter 41 års lærergerning valgt at gå på pension med udgangen af dette skoleår. Ulla Skyttegaard begyndte som nyuddannet lærer i 1967 sin gerning på Sædding gamle skole – i dag Sædding Efterskole.
Da Rækker Mølle Skolen blev bygget i 1971, fulgte hun med, og har virket som lærer på skolen siden dens start. Ulla Skyttegaard har ikke blot været, men også evnet at blive den røde tråd og det solide holdepunkt i Rækker Mølle Skolens 37 år lange historie. Det er blevet til langt over 30.000 timer bag katederet og i de senere år har Ulla Skyttegaard også været et solidt administrativt holdepunkt på skolen og har i perioder også været konstitueret som skoleleder.
Meget afholdt, værdsat og respekteret for sit utrolige engagement i skolens ve og vel, er det skudsmål, der står skrevet efter Ulla Skyttegaards lange gerning med undervisning af flere tusinde elever.
Nu har hun valgt at holde og ser frem til et otium med bøger, rejser og videreuddannelse på VUC, og måske kan der også presses en vikartime ind, hvis der skulle komme en anmodning herom?

Skolebestyrelse, lærerne og eleverne gjorde det til en festlig og uforglemmelig sidste morgen for Ulla Skyttegaard. Med viftende Dannebrogsflag blev Ulla af skolens elever eskorteret fra kontoret til en ventende karet i skolegården. Det regnede let; men det var der taget højde for med en paraply. Eleverne sang om livs-træet for deres elskede lærer og skoleleder, der efterfølgende blev kørt rundt i Rækker Mølle by efterfulgt alle skolens elever.

Alle skolens elever sang en sidste morgensang for Ulla Skyttegaard!
(Klik og forstør!)

Alle trodsede den regnfulde morgen - for Ulla skulle vises frem i byen!
(Klik og forstør!)

Humøret var højt trods en regnbyge.
(Klik og forstør!)
Ved svinget mellem Søvejen og Sæddingvej.
(Klik og forstør!) 
Nu er det snart skoleferie!
(Klik og forstør!)
Mere ferieglæde!
(Klik og forstør!)
Fra 12-14 inviterede personalet og skolebestyrelsen til reception for Ulla Skyttegaard. Samlingssalen var fyldt til bristepunktet, for mange ønskede at bringe Ulla Skyttegaard en hilsen og en tak for mange års tro tjeneste. Der var repræsentanter fra kommunen, kolleger, studiekammerater, familien og naturligvis mange fra firkløverområdet.
Ulla Skyttegaards berøringsflade har i kraft af gerningen som lærer og viceskoleinspektør været stor, og gavebordet vidnede også herom. Mange gode afskedsord fik Ulla Skyttegaard med på vejen og takkede ud af sit beskedne væsen med at konkludere, at hun jo egentlig kun havde gjort, hvad hun var kaldet til. ”Kaldet til” – en fremmed vending i moderne tid, men som Ulla Skyttegaard bemærkede: ”Jeg hører til en årgang af lærere, der fik et kaldsbrev og ikke et ansættelsespapir!
Ulla Skyttegaard fortalte, at hun hver dag havde nydt at gå på arbejde og mindedes et lille skilt på tidligere skoleinspektør, Frede Aggers kontor, der mindede om, at man skulle huske at elske sine elever - også bavianerne!
Skolebestyrelsen havde sørget for et fornemt traktement og havde inviteret Jan Ilsø til at spille under arrangementet.
En studiekammerat holder tale for Ulla!
(Klik og se mere!)
Tidligere skoleinspektør, Frede Agger holder tale for Ulla!
(Klik og forstør!)
Ulla takker for de mange gaver og den store opmærksomhed i forbindelse med pensioneringen!
(Klik og forstør!) 
Sidst opdateret: 19-11-2008
Kalender
26-09-2021 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

02-10-2021 10:00
Jagt
-----------------------------------

06-10-2021 19:00
Mette Blomsterberg
-----------------------------------

25-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

26-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

31-10-2021 13:00
Søndagsaktivitet
Opslagstavlen
Design: MediaConnect