- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
Årets skolekomedie!
Onsdag den 12. marts havde 7. klasse på Rækker Mølle Skolen indbudt til generalprøve på årets skolekomedie. Noget af en mærkedag, når man betænker, at det er sidste år Rækker Mølle Skolen har en 7. klasse. Svært bliver det at skulle leve med, at 7. klasse ikke længere skal have deres gang på skolen.
6. klasse, som forlader skolen efter sommerferien, får ikke oplevelsen og udfordringen med at forberede en skolekomedie; men viste sig på scenen gjorde de, som optakt til Ronja Røverdatter – årets skolekomedie.
6. klasse optrådte med to sange: Barbie girl, Aqua og Vågner i natten, Dodo and the Dodo’s.

Astrid Lindgren blev inspireret til Ronja Røverdatter, da hun kiggede på et højt bjerg. Hun forestillede sig, at bjerget pludselig delte sig midtpå. Og hun spekulerede over, hvem der mon ville bo sådan et sted. Det ville to røverfamilier. En med en datter og en med en søn. Så skrev hun Ronja Røverdatter. Siden har Sebastian skrevet sange og musik til.

7. klasse kastede sig med åben pande ud i kampen med at formidle Astrid Lindgrens klassiker og Sebastians tekster og musik. En ædel kamp, som langt hen ad vejen lykkedes. De klassiske fejl var der naturligvis – det var kun generalprøve! Nervøsiteten var udtalt og derfor gik det lidt for stærkt med at få afleveret replikkerne.

Ronja Røverdatter er en hjertegribende fortælling om røverdatteren Ronja, der bliver ven med røversønnen Birk, og hvordan de samler de to rivaliserende røverstammer. En fortælling om mod, venskab, og kærligheden mellem far og datter.

En mindeværdig afslutning på en æra i Rækker Mølle Skolens historie leverede 7. klasse med deres opførelse af Ronja Røverdatter – historien om en splittet voksenverden, som børnene må søge at få samlet på ny.

Jens Holmgaard

OBS!
Du kan klikke på alle billeder og forstørre!

Uden lys og lyd duer heltene ikke! (Lasse og Lars)
Frida Falk leverede yndefuld dans til 6. klasses sange!
I am a Barbie girl!
Skolens elever levede med!
Ronja ser dagens lys!
Den gamle og kloge Skaldeper får ordet!
Ronja og Birk i duet!
Der slås en bro over kløften!
Grande finale!
Godt gået!
Sidst opdateret: 19-11-2008
Kalender
26-09-2021 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

02-10-2021 10:00
Jagt
-----------------------------------

06-10-2021 19:00
Mette Blomsterberg
-----------------------------------

25-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

26-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

31-10-2021 13:00
Søndagsaktivitet
Opslagstavlen
Design: MediaConnect