- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

>Nyt fra den gamle købmandsbutik!

Det er blevet lørdag den 12. november 2005. En lidt grå morgen, der kunne byde på en regnbyge.

Webmarster er inviteret på en kigger i den gamle købmandsbutik i Bølling. På nogle få dage nær er det 3 måneder siden at Niels Ørskov, Peter Kragemose, Kjell Wickstrøm, Thorkild Jensen og Erik Skovgaard købte den gamle købmandsbutik.

Siden da er der blevet arbejdet flittigt på ombygningen. Kommer man forbi en torsdag aften er der altid travlhed; men nu har man altså og taget en lørdag med.

Der er nybyggerstemning i lokalerne. Alle har noget i hænderne og har travlt med et eller anden. Erik Skovgaard får dog lige tid til at løfte blikket fra den sokkel, han er i færd med hugge ned og kan forklare, at han var med til at sætte den, da han i 1991 var med til at etablere Landsbybutikken. Nu er han på ny med til at sikre at byens tidligere handelssted ikke skulle havne i kløerne på en boligspekulant.

Planerne for anvendelse af de gamle butikslokaler er endnu ikke et helt på plads; men de 5 foregangsmænd lægger ikke skjul på, at de gerne ser, at den gamle butik kunne komme til at spille en samlende rolle for beboerne i Bølling. Plads skal der nu nok også være til de 5's store interesse - motorcykler.

Man kan kun glæde sig over det gode initiativ, og den virkelyst, der lægges for dagen. Webmaster slutter besøget af med at tænke: Godt gået! 

Erik Skovgaard er i færd med at nedbryde et stykke sokkel. Erik Skovgaard var i 1991 med til at tage initiativ til at købmandsbutikken kunne fortsætte efter Viggo-købmand.
Niels Ørskov ses her i færd med at tætte taget over butikken. Man har valgt en midlertidig løsning, og regner med at skifte tagbelægning til foråret.
Alle el-installationer bliver fornyet. Kjell Wickstrøm er på vej ud af døren til baglokalet.

Thorkild Jensen har travlt med at finde en dims til tagreparationen.

Så er det lige før der er klar til at det nye loft kan monteres.
Sidst opdateret: 19-11-2008
Kalender
19-03-2024 18:45
Live foredrag i Finderup Forsamlingshus
-----------------------------------

19-03-2024 19:00
åbent på arkivet
-----------------------------------

20-03-2024 19:00
Generalforsamling Sædding Forsamlingshus
-----------------------------------

21-03-2024 18:00
Generalforsamling i Finderup Borgerforening
-----------------------------------

24-03-2024 16:00
Påskeord og toner I Hanning Kirke
-----------------------------------

31-03-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect