- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Frivilligfest på Tingager.

Torsdag den 20. april 2006 havde Tingager inviteret til frivilligfest, og spisestuen var fyldt til bristepunktet. Mange frivillige har deres gang på Tingager og bidrager året igennem på forskellig vis med at skabe miljø. Kl. 17.00 bød plejehjemsleder Karen Bak de mange gæster og beboere velkommen. Menuen bestod af en fiskeforret, en hovedret med steg og isdessert, hvortil serveredes kaffe. Under middagen var der taffelmusik.

Undervejs var der sang og underholdning. Sognepræst Arne Holmgaard, forvandlede sig på et tidspunkt til Laurentze – en meget talende dame, der straks hun får fingre i lokalavisen ringer til en veninde og skal have drøftet stort og småt. Det var naturligvis invitationen til frivilligfest, der blev fornøjeligt kommenteret, og der var små hip til højre og venstre. Bl.a. filosoferede Laurentze over at beboerne blev meget gamle, og at det nok måtte skyldes den forklaring, den cigarrygende Anna Gammelgaard er fremkommet med: At røget kød holder længere. Et meget festligt indslag, der trak i mange smilebånd.
Til underholdningen føjede sig også opførelsen af en opera, hvori alle gæsterne blev engageret.

Socialudvalgsformand Mogens Andersen deltog også i festen, og glædede sig i sin tale over det frivillige arbejde på Tingager og pegede på at omsorgen er et vigtigt element i en værdig alderdom. M.h.t. til køkkenet på Tingager lovede han, at der indtil videre ikke var planer om ændringer; men han kunne naturligvis ikke sige, hvorledes forholdene ville blive i den nye storkommune.

Viggo Villadsen holdt som pårørende en tale, hvori han takkede de mange frivillige for deres arbejde.
Sognepræst Arne Holmgaard bad også om ordet til sidst. Arne Holmgaard holder som sognepræst i Hanning og Finderup til juni, hvorfor det var den sidste frivilligfest, han deltog i. Arne Holmgaard takkede for samarbejdet med Tingager.
Den dejlige aften sluttede med sang.

Velkomst ved Karen!
Laurentze
Snakken gik! (Klikbart)
Maden var i top! (Klikbart)
Musik til maden!
Viggo Villadsen (klikbart)
Sidst opdateret: 19-11-2008
Kalender
19-03-2024 18:45
Live foredrag i Finderup Forsamlingshus
-----------------------------------

19-03-2024 19:00
åbent på arkivet
-----------------------------------

20-03-2024 19:00
Generalforsamling Sædding Forsamlingshus
-----------------------------------

21-03-2024 18:00
Generalforsamling i Finderup Borgerforening
-----------------------------------

24-03-2024 16:00
Påskeord og toner I Hanning Kirke
-----------------------------------

31-03-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect