- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
Vellykket generalforsamling!
Stor aktionærinteresse. Mere end 2000 deltagere til Bryghusets 1. ordinære generalforsamling i Messecenter Herning.
Klikbart!

Mere end 2000 aktionærer havde taget imod invitationen til Bryghusets generalforsamling i Messecenter Herning den 25. maj 2007.
Hovedparten af deltagerne havde taget imod et tilbud om at blive transporteret i bus eller med tog til messecentret.
Kl. 17 var de mange fint dækkede borde i den store Hal M fyldt med forventningsfulde aktionærer.
Bestyrelsen havde udpeget Mark Sørensen til toastmaster. Scenevant og stilsikkert sørgede han for at aftenens forskellige programpunkter blev bundet sammen og afviklet.

Aftenen indledtes med afholdelse af generalforsamlingen jf. Bryghusets vedtægter. Formand for bestyrelsen, Kjeld Askjær-Jørgensen aflagde beretning. Der var lutter positive signaler at spore i bestyrelsens beretning. Man havde så godt og vel opfyldt de mål, der fra begyndelsen var udkastet i Bryghusets prospekt. Kjeld Askjær-Jørgensen pegede også på de gode udsigter, der tegnede sig for afsætning af Bryghusets produkter — så positive, at det var bestyrelsens ønske at aktiekapitalen blev udvidet med 4 mill. kr. Udvidelsen vil bla. give mulighed for en udvidelse af produktionen. Beretningen blev under klapsalver godkendt af forsamlingen.

Formand, Kjeld Askjær-Jørgensen gennemgik efterfølgende Bryghusets regnskab. Underskuddet på ca. 1. mill. kr forklaredes med de store anlægsudgifter og den korte del af regnskabsåret bryggeriet havde haft til at producere og sælge bryghusets øl.
Generalforsamlingen godkendt Bryghusets regnskab og ved en afstemning blev det besluttet at tillade bestyrelsen at udvide aktiekapitalen med 4 mil. kr, med tegningsret for de eksisterende aktieindehavere.
På valg til bestyrelsen var Helle Gidsel og Vita Lillebæk Nielsen. De blev erstattet af to meget kompetente personer fra erhvervslivet.

Efter at generalforsamlingen var afviklet blev der serveret en god skipperlapskovs, og til den blev der budt på to typer øl. Deltagerne kunne på små stemmesedler deltage i en afstemning om, hvilken af de to øltyper, der skulle være ”sommerens” øl.

Efter middagen underholdt Tørfisk. De indledte med at bringe en kommentar til et dagsaktuelt emne. De mente, at Bjarne Ris pga. doping kunne få brug for en ny sponsor — måske ”jem og fix”? Tørfisk sluttede med deres klassiker, VJTL - og forsamlingen næsten skummede.

Aftenen bød også på Brygmesterens meget muntre og kompetente præsentation af de forskellige øltyper, der produceres på Bryghuset. Siden præsenterede Bryghusets direktør de ansatte. Ved hallens indgang var der mulighed for at købe Bryghus-merchandise. Orkestret ”Rio Grande” afsluttede en meget vellykket generalforsamling, der blev professionelt afviklet. Skulle nogle af aktionærerne ikke være blevet mætte, havde man såmænd også tænkt på det, idet der var opstillet to pølsevogne udenfor hallen.
Jens Holmgaard

Alle billeder er klikbare og kan forstørres ved et klik!

Chr. Sørensen og A. Heltoft takkede bestyrelsen med en megabryg!
Merchandise-salg
Brygmesteren præsenterer!
Direktøren præsenterer de ansatte
Tørfisk for fuld tryk!
Rio Grande spiller contry
De var der!
Sidst opdateret: 19-11-2008
Kalender
02-10-2021 10:00
Jagt
-----------------------------------

06-10-2021 19:00
Mette Blomsterberg
-----------------------------------

25-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

26-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

31-10-2021 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

04-11-2021 19:00
koncert
Opslagstavlen
Design: MediaConnect