- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Lørdag den 15. april 2006 var Bølling by klædt på til fest.

De 5 ildsjæle, der købte den gamle købmandsbutik i Bølling, havde inviteret til indvielse af de istandsatte lokaler. Efter måneders slid med reparation af de gamle butikslokaler glædede de sig til at vise resultatet frem.

Byens borgere var inviteret til formiddagskaffe, og så mange havde taget imod invitationen, at der måtte sættes et par ekstra borde op. Deltagerne havde svært ved at tilbageholde deres glæde over de nye lokaliteter i byen.
Erik Skovgaard bød de mange deltagere velkommen og forklarede lidt om arbejdet og de tanker de 5 havde gjort sig om lokalernes anvendelse. Ved kaffebordene lå der et spørgeskema, hvor gæster kunne komme med forslag til, hvad Bøllinghus kan anvendes til. På væggen kunne gæsterne følge et multimedieshow, der viste billeder fra arbejdet med at omskabe købmandsbutikken til Bøllinghus.
Der var også tænkt på børnene og de unge. I købmandens stuer, der endnu ikke er restaurerede, var der opstillet et fodboldspil og et Ps2 spil, der flittigt blev benyttet.

Om eftermiddagen var MC-klubber fra fjern og nær inviteret til indvielse, og byen summede af lyd fra de mange motorcykler. MC-klubber fra bl.a. Silkeborg, Sunds og Ringkøbing havde startet cyklerne og taget turen til MC-folket i Bølling.

De 5 — Thorkild Kragmose, Peder Kragmose Jensen, Kjell Wickstrøm, Niels Ørskov og Erik Skovgaard — var glade for den store interesse og de gaver, der blev doneret til Bøllinghus. Et godt initiativ har de 5 taget, som helt sikkert vil blive et plus for Bølling.
JH

Billeder fra dagen (Klik og forstør!)
Gavebord!
Bordene var fyldte!
Erik Skovgaard byder velkommen!
Nyt brændstof til Bølling!
De unge får sig et spil!
MC-træf i Bølling!
Sidst opdateret: 24-11-2008
Kalender
19-03-2024 18:45
Live foredrag i Finderup Forsamlingshus
-----------------------------------

19-03-2024 19:00
åbent på arkivet
-----------------------------------

20-03-2024 19:00
Generalforsamling Sædding Forsamlingshus
-----------------------------------

21-03-2024 18:00
Generalforsamling i Finderup Borgerforening
-----------------------------------

24-03-2024 16:00
Påskeord og toner I Hanning Kirke
-----------------------------------

31-03-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect