- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Velbesøgt oktoberfest i Rækker Mølle!
I omegnen af 600 fandt vej til Rækker Mølle Hallen og fik en lystig aften med god musik og mad.

For 10. gang blev der indbudt til oktoberfest i Rækker Mølle. Arrangørerne, Rækker Mølle Håndbold fejrede jubilæet med et brag af en fest. Jens Jakob Østergaard, der er formand for Rækker Mølle Håndbold var yderst tilfreds med den store opbakning til arrangementet. 500 havde tilmeldt sig til festen med spisning. Oktoberfest-menuen blev leveret fra Restaurant Stauning Havn - og alle blev mætte af oktober-menuen, der bestod af tre slags kød med salater, brød og kartofler i to skikkelser.

Festen indeholdt de traditionelle elementer, der hører sig til en oktoberfest. Musikken blev leveret af DJ-bosse og live musik fra Basemen. I anledning af jubilæet havde man en musikalsk overraskelse ved DJ Ötzi. Han gjorde stor lykke, og deltagerne var helt bekendt med repertoiret.

Som det hører sig til traditionen var der lotteri og mulighed for at vinde et par gode gevinster. 10.000 kr. til en Primo Tours - og 2.000 kr. til en middag på Stauning Havn. Naturligvis blev der også afholdt Saw-mesterskab. Udfordringen går ud på at oversave en træstamme og derefter drikke en liter øl.

Rækker Mølle Bryghus leverede øllet, og ifølge ”Thomas-brygger” skulle de 1.935 liter øl, han havde brygget til lejligheden, række til. Det gjorde de også; men de andre drinks, som baren tilbød, var man på et tidspunkt ved at løbe tør for – bl.a. den populære, ”Æblekage”.

Trods det store alkoholindtag forløb alt i god ro og orden – takket være et stabilt ”securityteam”.

Mange frivillige lægger kræfter i at få festen til at forløbe på en ordentlig måde og skabe et overskud til Rækker Mølle Håndbold, der er i vækst. Man vækster, så der er planer om at bygge en ny hal – og mon ikke det vil lykkes med den iver, der er til stede i Rækker Mølle?

Endnu en god oktoberfest i Rækker Mølle, som giver et overskud, der kan måle sig med de store ambitioner man har i Rækker Mølle Håndbold.
JH
Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse!

Sidst opdateret: 07-10-2018
Kalender
02-10-2021 10:00
Jagt
-----------------------------------

06-10-2021 19:00
Mette Blomsterberg
-----------------------------------

25-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

26-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

31-10-2021 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

04-11-2021 19:00
koncert
Opslagstavlen
Design: MediaConnect