- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Rækker Mølle revyen 2018.
10. marts

Så skete det igen - det som mange ventede på, nemlig den 4. årlige revy og i år var det 25 år siden den første løb af stablen.

”Tak for gode - som for onde år” var revyen tema… et tema som er inspireret af en berømt sølvbryllups sang, hvor der vemodigt ses tilbage på tiden der gik!

410 glade og forventningsfulde deltagere var mødt op til et dejligt samvær med venner og bekendte. Et dejligt samvær der startede med en varm velkomst fra revyholdet og indgangen til salen var dekoreret med æresport, lavet af børnene fra ”Lærkereden”

Mogens Højhus Jeppesen bød velkommen… og informerede om at det altså var en ”sølvbryllups-fest" og der godt måtte kysses, altså sin kone/kæreste! - så det blev der på opfordring.

Den udsøgte 3 retters menu var kreeret af Hanne Brokholm, Højmark og hendes hjælper - og sikken en salat!! Desserten havde 49 kvinder og mænd fra de 4 sogne, leveret..wauh!! Bordene var flot og kreativ pyntet og mon ikke det har været sognes ”blomster damer” som har været på spil!

Efter middagen informerede pengeynglerne om, at der netto var kommet ca. 60.000 kr ud af projektet - flot!

Samtidig blev Revy udvalget bestående af: Christian Sørensen, Birgitte Pedersen, Else Vennevold, Theona Patache, Kjeld Askjær Jørgensen og Mogens Højhus Jeppesen, hyldet og annerkendt for deres store indsats!

Så startede dét, vi alle havde ventet på. To ”sølvskuespillere”, ret så kongelige og morgenfriske, viste sig i vinduet og vinkede ud til folket! Og så gik det ellers derudaf med socialt samvær, både med hækledamerne snakkeklub, fælles samvær på herretoilettet, storlandmændenes deling af, hvad der kan deles, tømmerkonernes musikaften, kagebagesamvær og rokkerkluppen på Fyrstenborgvej!!

Købmanden var rejst og mon der kommer én engang! Hvor gik købmanden hen? Præsten med den røde hat og lampeskærmen og hans søde damer kom også på scenen med budskabet om at præsten, også var rejst!

Herefter spillede ”Madam blå og poprokkerne” op til en svingom.. og det blev der, så kalorierne røg af sidebenene!

Tilslut var der to rundstykker til hver og én som farvelbrød, doneret af Skjern bageri. Udenfor var der et brag af en fyrværkeri show, som blev ”vasket” af en let regn!

Mon der bliver en ”guldrevy”???
Billede/tekst: Jens Landting
Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse!

Sidst opdateret: 13-03-2018
Kalender
21-02-2024 18:00
Gode ben på Møllegården
-----------------------------------

23-02-2024 09:30
Minihøjskoledag i Rækker Mølle
-----------------------------------

25-02-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

27-02-2024 18:45
Live foredrag i Finderup Forsamlingshus
-----------------------------------

29-02-2024 17:00
Suppeaften i Sædding Forsamlingshus
-----------------------------------

01-03-2024 18:00
Jubilæumsfest i Minihøjskolen
Design: MediaConnect