- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Velbesøgt Oktoberfest i Rækker Mølle Hallen!

Lørdag den 1. oktober 2016 indbød Rækker Mølle KFUM Idræt traditionen tro til Oktoberfest i Rækker Møllehallen. Arrangementet blev til i samarbejde med Hallen og Bryghuset og er sat i verden, for at generere et økonomiske tilskud til idrætten i Firkløveret.

Som nævnt er Oktoberfest næsten blevet en tradition, hvorfor arrangørerne også har lært sig kunsten at strikke en fest sammen a la Bayern. Deltagerantallet har da også været stabilt over årene. I år havde 470 tilmeldt sig hele pakken begyndende med spisning kl. 18. Menuen levede helt op til det, der må forventes, når man klikker ind på Oktoberfest. Deltagerne fik en menu bestående af: Tyroler-lammekølle / Jæger-svinefilet / Oktober-oksefilet / Berliner-okseculotte / Stegte kartofler / Flensborg-kartoffelmos / Øl sauce / Hannover-salat og Bayern-pølser.
Til den storslåede oktober-menu, som blev leveret af Restaurant Stauning Havn, serverede Rækker Mølle Bryghus en specialbygget øl, som naturligvis blev udskænket i store ølkrus.
Under middagen blev der afholdt lotteri med 2 gevinster: Et gavekort på 2.000 kr. til Restaurant Stauning Havn og et gavekort til Primo Tours på 10.000 kr. Under middagen leverede ”Dj Bosse” musikken.
Efter middagen var der mulighed for at tilslutte sig festen. I omegnen af 50 benyttede sig af dette tilbud.
Efter middagen blev der afholdt ”saw-konkurrence”. En anstrengende disciplin, der går ud på at oversave en træstamme og efterfølgende tømme en pokal øl.

Fordi jeg har dækket arrangementet over en årrække er det min vurdering, at det er nået ud over rampen, så det tiltrækker mange deltagere udenfor Firkløveret. Heldigvis mødte jeg en del lokale, som jeg deler et stykke historie med. Over årene har jeg også iagttaget en udvikling i retning af, at flere og flere anskaffer sig den nødvendige påklædning: Lederhosen, Dirndl og tyrolerhat.

Som nævnt, har arrangørerne oparbejdet en stor erfaring med at afvikle en Oktoberfest, hvor øllet flyder i stride strømme, så alle kan føle sig trygge. Dette års arrangement var ingen undtagelse. Sikkerheden fra garderobe og ”tjek-in” til dette at tage sig en pause, var der helt styr på. Kun et enkelt uheld - et brækket ben på en deltager, der ville springe over en grøft, måtte sendes videre.

Fint arrangement, som iflg. Jens Jakob Østergaard skæpper godt i kassen. Skal der imidlertid - fra en halvdøv gammel referents side fremsættes en enkelt anke - går den på at musikken er for høj. Måske meget passende, hvis der skal danses og synges med; men at samtale var næsten umuligt.
JH
Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse!

Sidst opdateret: 02-10-2016
Kalender
26-09-2021 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

02-10-2021 10:00
Jagt
-----------------------------------

06-10-2021 19:00
Mette Blomsterberg
-----------------------------------

25-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

26-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

31-10-2021 13:00
Søndagsaktivitet
Opslagstavlen
Design: MediaConnect