- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Torsdag den 3. december – såmænd på valgdagen, samledes 50 af begge køn fra Motionsklubben - i lokal slang kaldet for: Æ Wojedklub, til julefrokost i Stalden på Møllegaarden.

Motionsklubben er et gammelt initiativ kunne Grethe Bach og Niels Nielsen fortælle. For 14 år siden begyndte klubben sin aktivitet, der ganske kort går ud på, at man hver torsdag formiddag mødes til en travetur i Dejbjerg. Klubben har intet medlemskab og annoncerer kun gennem ”førstehjælpsmetoden”: mund til mund. Rygtet er gennem år og dag blevet godt spredt, for i klubben kommer der folk fra Ringkøbing, Skjern-Tarm og naturligvis også fra Rækker Mølle. Motionisterne får ud over muligheden for at få rørt sig på tre ruter af forskellig længde også mulighed for at få talt sammen - og det var tydeligt, at mange af motionisterne ikke blot nød at få rørt benmusklerne, men så sandelig også stemmebåndene og talegaverne!

Kl. 11 – efter en god gang motion samledes motionisterne i Stalden og blev budt velkommen af Grethe Bach. Normalt er det ”Niels Major” der står for den del; men grundet en lungebetændelse, han havde pådraget sig som ”Julemand” i Rækker Mølle, havde han overladt hvervet til ”næsformanden”.

Medens man ventede på julefrokosten fra Margit i Rækker Møllehallen, kunne Grethe Bach afsløre menuen. Den bestod af en sildemad og to stykker smørebrød. Deltagerne medbragte selv service og drikkevarer, og appetitten og tørsten efter en kort eller lang travetur var såmænd stor.

Grethe rundede arrangementet af med at takke for den store deltagelse og rettede en særlig tak til de tre frivillige fra Møllegarden, der havde taget sig af opstilling af og julepyntning af de mange borde. Langsomt sivede motionister af sted hjemad og en og andet fik også købt en lille juleting fra loppemarkedet.

Et festligt og hyggeligt julearrangement i æ Wojedklub, som fortsætter sin aktivitet om torsdagen i 2016.
JH
Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse!

Sidst opdateret: 17-12-2015
Kalender
02-10-2021 10:00
Jagt
-----------------------------------

06-10-2021 19:00
Mette Blomsterberg
-----------------------------------

25-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

26-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

31-10-2021 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

04-11-2021 19:00
koncert
Opslagstavlen
Design: MediaConnect