- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Oktoberfest i Rækker Mølle Hallen

Rækker Mølle har de 3 hovedingredienser, der hører sig til, for at skabe en gigantisk oktoberfest. Man har en stor hal, der let lade sig omskabe i sydtysk stil. Man har mange frivillige, der forstår sig på fest og stemning, men, som ud over dette i og for sig uskyldige mål også brænder for at skabe et overskud til Rækker Mølle Håndbold. Endelig – ikke at forglemme – har man et Bryghus, der er i stand til at levere den 3. og ikke uvæsentlige ingrediens til en oktoberfest: Øl i ikke ubetydelige mængder.

Lørdag den 3. oktober indbød Rækker Mølle Håndbold og Rækker Mølle Bryghus til oktoberfest i Rækker Mølle Hallen. 500 havde løst billet til festen. En hel del af gæsterne havde iført sig det bayerske dress, som hører sig til - for kvindernes vedkommende ”Dirndl”, og for mændenes vedkommende ”Lederhosen”.

Kl. 17 blev dørene til hallen åbnet, og 11 lange borde var dækket til festmenu. Menuen blev leveret af Restaurant Stauning Havn og bestod af: Ølbraiseret oksebryst, marineret svinefilet, kålpølse, stegte kartofler, ølsovs og coleslaw. De gæster, jeg tale med, udtrykte stor tilfredshed med middagen. DJ Bosse leverede ”slagermusik” i en lydstyrke, der efterhånden nåede højder, der machede stemningen.
Under middagen blev der solgt lotteri, hvor førstepræmien var et gavekort på 10.000 kr. til Primo Tours og et gavekort på 2.000 kr. til Restaurant Stauning Havn.

Efter middagen skulle årets ”saw-mester” kåres. En stamme skulle gennemsaves og et krus tømmes - og den hurtigste var vinderen. En sådan blev fundet!
Herefter fortsatte festen til livemusik fra bandet ”Basemen” og senere – en time før lukketid kl. 01.00 var DJ Bosse atter på scenen.

Efter middagen blev der solgt billetter til 125 kr. og i omegnen af 100 gæster sluttede sig til festen på dette tidspunkt.
At alt gik sømmeligt til blev overvåget af to middelsvære dørmænd, der midtvejs i festen synes at have helt styr på situationen.
Jens Jakob Østergaard, der er formand for Rækker Mølle Håndbold, udtrykte stor tilfredshed med arrangementet og glædede sig over de mange, der sluttede op om festen og de mange frivillige, uden hvilke det ikke var muligt at afvikle så stort et event.

JH

Sidst opdateret: 05-10-2015
Kalender
19-03-2024 18:45
Live foredrag i Finderup Forsamlingshus
-----------------------------------

19-03-2024 19:00
åbent på arkivet
-----------------------------------

20-03-2024 19:00
Generalforsamling Sædding Forsamlingshus
-----------------------------------

21-03-2024 18:00
Generalforsamling i Finderup Borgerforening
-----------------------------------

24-03-2024 16:00
Påskeord og toner I Hanning Kirke
-----------------------------------

31-03-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect