- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Ny gårdbutik i Finderup!

Lørdag den 26. juli fra kl. 10 - 15 indbyder Adal Faragalla til reception ved åbningen af gårdbutikken ”… den lokale bornholmer”

Finderup sogn får endnu en gårdbutik. Butikken har adresse på Hestkærvej 7. Gårdbutikken kommer nu ikke til at konkurrere med den i Elmelund, bedyrer butiksindehaver, Adal Faragalla. I min butik handles der ikke med brugskunst, men alene med specialvarer, der kan puttes i munden.

Adal har haft sin opvækst i Holstebro og har da også fået en militær uddannelse på byens kasserne. Uddannelsen indebar bl.a. en udstationering på Bornholm. I 2001 mødte han sin tilkomne, Helle på soldaterhjemmet i Rønne, hvor hendes forældre var soldaterhjemsledere. Adal har flere gange været udsendt til Afghanistan. I 2007 blev han forflyttet fra Bornholm til tjeneste i bl.a. Varde, Oksbøl og Holstebro. Helle og Adal har altid ønsket sig et hus på landet med plads til heste, som er Helles store hobby. Til dagligt arbejder hun i børnehaven Lærkereden. Huset på Hestkærvej opfyldte alle deres drømme og ønsker til et hus på landet.

Adal nåede i 2013 frem til den erkendelse, at krig nok ikke er den bedste løsning på konflikter, og han tog konsekvensen og opsagde sin stilling ved militæret. Han fik ansættelse ved det ”Blå hus” i Spjald. Den 1/7 udløb ansættelsesforholdet og Adal kunne begynde at realisere en længe næret drøm om at åbne en gårdbutik. Årene på Bornholm havde givet ham smag for de mange gode specialprodukter, der tilbydes på øen. Derfor stod det klart for ham, at hans gårdbutik skulle tilbyde disse varer i lokalområdet. På gårdbutikkens logo kan man da også læse ”… den lokale bornholmer”.

Til de bornholmske produkter, butikken tilbyder, hører: Kjærstup Chokolade, saft fra Bornholms Mosteri, Christiansøpigens kryddersild og pasta fra Danmarks eneste pastafabrik i Svaneke. Der tilbydes også lokale kvalitetsprodukter fra Rækker Mølle Bryghus og fra Stauning Whisky. Chriss Hedeager fra Ølgod, der tilbyder gode biodynamiske økologiske produkter som oste og pølser vil også deltage ved åbningen, ligesom gårdbutikken vil forhandle hans produkter.  

Adal satser på at kunne sælge en del varekurve som gaveartikler til firmamedarbejdere i forbindelse med julehøjtiden og er allerede i forhandlinger med et firma om en større leverance. Ud over det nyindrettede butikslokale er der også indrettet et mindre lokale ved siden af butikken, som skal anvendes til en anden af Adals kompetencer. Adal har også en uddannelse som massør og vil gerne tilbyde massage til sportsfolk og folk, der har en ensidig arbejdsstilling og måske er udsat for kulde og træk.

Lørdag den 26. juli indbyder Adal og Helle til åbning af butikken. Enhver er velkommen til mellem kl. 10 og 15 at få en smagsprøve og booke en tid til massage.
JH
Læse mere på gårdbutikkens hjemmeside
www.den-lokale-bornholmer.dk

Sidst opdateret: 23-07-2014
Kalender
02-10-2021 10:00
Jagt
-----------------------------------

06-10-2021 19:00
Mette Blomsterberg
-----------------------------------

25-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

26-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

31-10-2021 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

04-11-2021 19:00
koncert
Opslagstavlen
Design: MediaConnect