- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
Ny gårdbutik i nærområdet!

Elmelundgård – ja sådan er det nye navn på gården, Elmelund 6. Johannes Mortensen blev født og boede hele sit liv på adressen. I 2012 døde han, og de nye ejere hedder Melanie Andersen og Peter Kristiansen. De kommer fra Lemvig. Melanies sprogtone afslører, at hun er fra Fyn. Hun benægter da heller ikke, at her har hun rod, men for 4 år siden kom hun til Vestjylland og befinder sig ganske godt i det vestjyske.

Meget væsen af sig selv har de endnu ikke gjort, men gennem min gode nabo, Jens Holm erfarede Portalen, at der er kommet nye folk i Johannes Mortensens ejendom i Finderup – folk, som ser muligheder for at etablere sig i Firkløverområdet.
I en tid, hvor mange huse ikke kan sælges i ”Udkantsdanmark” er det opmuntrende, at nogle vover at tage springet fra by til land og tror på en lys fremtid.

Peter Kristiansen er uddannet elektriker og har arbejde på Vestas. I en nær fremtid kunne det ske, at han etablerede sig som selvstændig i lokalområdet. Han er fra Lemvig og på spørgsmålet, om han kendte til ”Damernes Magasin”, falder svaret prompte. Han har arbejdet for de to hænderkronede damer. Efter deres død blev butikken i øvrigt overtaget af en familie med bånd til Sædding. Peter er fuld af gå-på-mod og den gamle ejendom har allerede fået en stor ansigtsløftning.

Melanie har erfaring indenfor handel og butik, så det lå hende snublende nær at etablere en gårdbutik. Lokalområdet har således fået en spændende butik, der er et besøg værd. Her kan du se på møbler, brugskunst og gaveartikler. Melanie ser lyst på fremtiden. Hun tror på, at der er et marked for de fine ting, hun gerne vil sælge – og prisen er, som jyder kan li’ den!
Hjemmesiden er endnu ikke helt på plads, men er i øvrigt: www.elmelundgaard.dk.
Melanie ser frem til en god julemåned. Elmelundgård kan besøges: Fredag, lørdag og søndag fra 10-17, og er bestemt et besøg værd. I julemåneden serveres der varm gløgg. Jeg gentager gerne opfordringen fra den lille flyer, som lyder: ”Gå på opdagelse i vores spændende og hyggelige butik!”
Jens Holmgaard – Portalbestyrer.
Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse!
Sidst opdateret: 15-11-2013
Kalender
21-05-2024 19:00
åbent på arkivet
-----------------------------------

26-05-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

04-06-2024 16:30
Generalforsamling i Rækker Mølle Foreningsråd
-----------------------------------

30-06-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

25-08-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

29-09-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect