- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
Revy i Bølling

Fastelavns søndag kunne forbipasserende til Bølling Forsamlingshus tro, at man var i gang med at slå katten af tønden i festlige kostumer. Tønden manglede, men ikke udklædningen. Holdet bag dette års revy i Bølling mødtes for at holde læseprøve.

Der er tilmeldt 95 til revy med spisning den 12. marts; men skulle man ikke have nået at tilmelde sig, er den røde lampe endnu ikke tændt.

Bitten Smedegaard, der er en af hovedkræfterne og initiativtagerne til revyen, mødte op til prøven i rullestol. Hun er kommet galt af sted med benet og har måttet overgive sine instruktøropgaver til datteren Anette.

En lokalrevy skal naturligvis prøve at kalde smilet frem, og det kan jeg love, at det også vil ske i år; men jeg kan naturligvis ikke afsløre, hvem der i det forgangne år har gjort sig så bemærket i Bølling, at de får æren af at være smilets fremkalder.

Prøverne har nu stået på i en måned, og der er ved at være styr på det meste, og resten skal nok falde på plads lover man.

Revyen består af ni numre, der bindes sammen af Rasmus Larsen. Der er tekster af Karin Ladekjær, Ane Lisa Bollerup og Betina Søvang. Til en revy hører naturligvis sang og dans, og ingen af delene mangler i dette års revy. Revyen fokuserer ikke blot lokalt, men har også udblik for det der rør sig udenfor sognegrænsen.
De fleste af de medvirkende er lokale, men man har været ude og låne.
Har du ikke tilmeldt dig endnu, vil jeg opfordre dig til at gøre det – det bliver morsomt!

Jens Holmgaard
Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse!
Sidst opdateret: 06-03-2011
Kalender
19-03-2024 18:45
Live foredrag i Finderup Forsamlingshus
-----------------------------------

19-03-2024 19:00
åbent på arkivet
-----------------------------------

20-03-2024 19:00
Generalforsamling Sædding Forsamlingshus
-----------------------------------

21-03-2024 18:00
Generalforsamling i Finderup Borgerforening
-----------------------------------

24-03-2024 16:00
Påskeord og toner I Hanning Kirke
-----------------------------------

31-03-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect