- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Ater.. arbe...!

Søndag den 27. februar åbnede Sædding Forsamlingshus den store og lille sal til messen ”Ater…Arbe..!”. Forsamlingshuset opfordrede borgerne til at udstille den kreativitet, de lægger for dagen efter arbejdstid. Arrangementet blev afholdt første gang sidste år, og Mogens Jeppesen fra Forsamlingshuset glædede sig over en øget tilslut og et pænt besøg.

12 enkeltpersoner/grupper havde valgt at vise deres ting.
Udstillerne var som følger:
Kontrasterne, som er en gruppe, der dyrker oliemaling på Rækker Mølle Skolen hver tirsdag aften i vinterhalvåret. Gruppen består af: Gitte Frost Andersen, Kis Boel, Eva Larsen, Kirsten Holmgaard, Jenny Kongensholm, Lisbeth Lykke, Britta Lenzin, Birgit Dansfeldt og Anna Lauridsen.
Lokalhistorisk Arkiv var repræsenteret ved formand, Erik Rasmussen. Der blev givet smagsprøver på de mange arkivalier, der er samlet i arkivet.
Ellen Danielsen og datteren Janni udstillede henholdsvis fine filtting/dukketøj og malerier. Der var pris på Ellens arbejder, og hun glædede sig over, at der blev handlet.
Metha Ulriksen viste fine glasarbejder.
Inger Lise Sørensen er meget glad for gamle ting, og værner om dem. Hun udstillede bl.a. bedstemors gamle briller og en brudebibel. Fingrene var travlt optaget med at hækle en festremse. Gunnar Sørensens billeder hang på væggen og ville man købe et glas pickles, var der også mulighed for det.
Søren Vilsen og Knud Jensen solgte honning, som flittige bier bl.a. har samlet i haverne i Rækker Mølle. 4 bistander havde givet ca. 100 kg dejlig honning.
Den rumænsk-fødte Cosmin udstillede billeder. Han er uddannet på kunstakademiet og inspireret af sin lærer og en spansk kunstner. Han har deltaget i mange udstillinger. Han arbejder for tiden på Stentoft med at passe grise.
Dorrit Thøstesen havde taget strikkemaskinen med og fremviste fine strikarbejder. En specialsnaps kunne man også købe.
Pia Jeppesen viste syede forårs- og påsketing. Som en specialitet var der mulighed for at købe en taske fremstillet af genbrugsmaterialer.
Jesper Møller tog hele scenen i brug for at vise den helt store interesse: tog – en interesse han i øvrigt deler med mor og far. Jesper havde indrettet sit værksted i et scenehjørne, for lokomotiverne der er i størrelse 1:22½, er rigtige dampmaskiner, der skal have vand og kul(gas) på for at kunne køre. Nogle af de fine lokomotiver er fjernstyrede. Jesper havde taget banelegemet med, som til daglig ligger på gårdspladsen i Bølling, og demonstrerede sin hobby for de mange tilskuere. Der er tale om en dyr hobby, idet et lokomotiv let kan løbe op i 15.000 kr.
Lene Degn Jensen, der er Jespers mor, fremviste resultater fra sin store interesse – japansk broderi. Kunsten udøves med en speciel nål og en særlig tråd.
Gitte Frost Andersen, fremviste resultatet af sine kreative evner på et bord, med fine brevkort.

Forsamlingshuset sørgede naturligvis for, at der var noget godt til ganen.
Klik på et billede og se hele serien i stor størrelse!

Sidst opdateret: 28-02-2011
Kalender
02-10-2021 10:00
Jagt
-----------------------------------

06-10-2021 19:00
Mette Blomsterberg
-----------------------------------

25-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

26-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

31-10-2021 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

04-11-2021 19:00
koncert
Opslagstavlen
Design: MediaConnect