- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
Lørdag den 25. september blev de lokale priser uddelt på Clausager Kunstvirke. Rækker Mølle Prisen gives til personer/institutioner, som har gjort en særlig indsats for at skabe aktivitet i lokalområdet, og Forskønnelsesprisen gives for tiltag, der på særlig måde er med til at forskønne Rækker Mølleområdet.

Kl. 14. begyndte prisuddelingen i et vejr, der helt svarede til velkomstsangen, ”Septembers himmel er så blå”. Ejnar Tylvad bød velkommen og glædede sig over, at der var 11 indstillede til Rækker Mølle Prisen og 7 til Forskønnelsesprisen.
Ejnar Tylvad gennemgik de 11 indstillinger til Rækker Mølle Prisen, og der blev klappet efter oplæsningen af begrundelsen for hver indstilling. Man kan virkelig glæde sig over de mange ildsjæle i Firkløveret, som hver på deres måde har bidraget til at gøre Rækker Mølleområdet til et attraktivt sted at bo.

Prisudvalget valgte i år at indstille Else og Søren Søe, for deres mangeårige og engagerede indsats i spejderarbejdet. Hans Dalgaard, der modtog Rækker Mølle Prisen sidste overrakte traditionen tro en buket til Else og Søren og lod den følge af gode anbefalinger. Bente Tang overrakte checken fra Skjern Bank og Birtha Hvid et sølvfad med inskription.

Søren Søe takkede for prisen og mente ikke, at deres indsats var noget særligt – ”Vi gør kun det sjove”. Et par Ulve, der var med ved prisoverrækkelsen, kunne helt tilslutte sig, at det var sjovt at være spejder under Else og Sørens lederskab.

Efter sangen, ”Jeg elsker den brogede verden” gennemgik Christian Sørensen og Brian Nielsen indstillingerne til Forskønnelsesprisen. Hver begrundelse blev ledsaget af et billede af de indstillede ejendomme, og ligeledes efterfulgt af en klapsalve Prisudvalget havde valgt at indstille Kurt Kirkeby til at modtage Forskønnelsesprisen, for et velholdt hus og værksted, lige ved byskiltet til Rækker Mølle.
Kurt Kirkeby takkede for prisen og mente, at har man et hus, skal det også bare vedligeholdes – og, så gør det jo ikke noget, at det også kan glæde andre!
Prisen fra vestjyskBANK på 3000 kr. blev overrakt af Jens Jakob Østergaard med en bemærkning om, at Kurt nok kendte hans yndlingsfarve, så nu var der til hjælp til indkøb af maling. Hertil svarede Kurt at han jo nok mente, at han gennem alle de gebyrer, han i tidens løb havde betalt til banken, selv havde bidraget stort til prisen. Med prisen fulgte også en plade med inskription.

Arrangementet sluttede med Clausagers berømte kaffebord, der var sponseret af de to banker.
JH
Klik på et billede og se hele serien!
Vinderhuset - Klik og forstør!
Sidst opdateret: 26-09-2010
Kalender
02-10-2021 10:00
Jagt
-----------------------------------

06-10-2021 19:00
Mette Blomsterberg
-----------------------------------

25-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

26-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

31-10-2021 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

04-11-2021 19:00
koncert
Opslagstavlen
Design: MediaConnect