- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Onsdag den 1. september blev der inviteret til ÅBENT ”BRYG”HUS på Rækker Mølle Bryghus. Årsagen var, at restauranten har fået en forpagter. Lars Christensen (LC), hvis accent afslører, at han er født og opvokset på Sjælland, har valgt at prøve kræfter med at drive familie-restaurant i Rækker Mølle. LC har stor erfaring i restaurationbranchen, idet han har arbejdet som kok i 20 år – senest på en kro i det sønder-jyske. LC bor sammen med Alice Petersen, der har hus i Bølling. I løbet af et par uger regner LC med at være klar til en officiel åbning af restaurationen.

Menukortet er på plads og trykt, og priserne er bestemt konkurrence-dygtige. En Wienerschnitzel kan købes for 135 kr, og for 20 kr. kan man få serveret en øl – tossebilligt!
LC satser ikke på frituremad – det kan man gå andre steder hen og hygge sig med, siger han. De smukke og hyggelige omgivelser på Rækker Mølle Bryghus fortjener også bedre. LC lægger ikke skjul på en faglig stolthed og agter ikke at gå på kompromis mht. friske råvarer. Han bager selv alt brød, og renlighed er i højsædet.

Åbningstiderne for den nye restauration bliver fra 11-21 tirsdag, onsdag og søndag, mens der holdes åbent fra 10-22 torsdag til lørdag. Mandag holdes lukket. LC satser også på at levere mad ud af huset, ligesom restaurationen gerne modtager selskaber. LC fortæller at kalenderen allerede er booket med en del fester.
LC glæder sig til at komme i gang, og satser til en begyndelse på, at han selv kan klare køkkenet og madlavningen. Han vil leje serverings-personale efter behov.

Omkring 200 mennesker havde taget imod invitationen til ÅBENT ”BRYG”HUS. Gæsterne fik serveret en lækker buffet, og LC blev budt velkommen med et par fyldige kurve og en vase fra Borgerforeningen. LC var ganske benovet over den fornemme modtagelse fra lokalområdet og udtrykte en stor tak for de fine gaver! LC glædede sig også over at kommunen vil opsætte skiltning til Bryghuset og restaurationen.
Linda Stampe Eskildsen, der er billedkunstner på fuld tid, stillede op med sit staffeli og ”satte kulør på” på arrangementet – ”det fortjener livet”, som hun udtrykte det! En del af hendes billeder var hængt op i restaurationen og vil for en tid smykke det smukke lokale. Brygmester
Thomas tilbød de mange gæster en rundvisning i bryggeriet og fortalte om bryggekunstens mysterier.

Et fornemt og hyggeligt arrangement, der bestemt borger for en gylden fremtid for den nye familierestauration.
Portalen ønsker Lars og Alice velkommen i Rækker Mølle.
JH
Klik på et billede og se hele serien i fuld størrelse!

Sidst opdateret: 04-09-2010
Kalender
02-10-2021 10:00
Jagt
-----------------------------------

06-10-2021 19:00
Mette Blomsterberg
-----------------------------------

25-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

26-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

31-10-2021 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

04-11-2021 19:00
koncert
Opslagstavlen
Design: MediaConnect