- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
Klik på et menupunkt i sideoversigten til venstre for læse mere om de mange aktiviteter på kræmmermarkedet.
(Sherif Haps, Til maven, Kræmmere, Kaninhop, MC-besøg, Bedste kage, Kasper Jensen)
Kræmmermarked på Rækker Møllegaarden

Lørdag den 12. juni afholdt Rækker Møllegaarden kræmmermarked på pladsen bag gården. Vejret fulgte sangen ”Byger der går og kommer, det er den danske sommer”. Et meget stort forarbejde havde de to arrangører lagt i kræmmermarkedet. En dag med noget for både voksne og børn.

Børnene kunne møde Sherif Haps. Han leverede en kanon-show med bugtaleri, trylleri og musik. Han havde børnene i sin hule hånd fra start til slut. Dukken, Guffe faldt alle for. Efter showet uddelte Sherif postkort og tatoveringer.
Hoppeborgen fra Vestjysk BANK gjorde også lykke inden Kasper Jensen fra ”Talent 2008” gik på scenen. En byge kiggede lige forbi, så alle børnene måtte op på scenen. Kasper Jensen har talent for jonglering og akrobatik. Efter en langsom start foldede han sig ud med numre, der fangede børnene.

For de voksne var der mange ting at se på og købe. Mange kræmmere – både lokale og udenbys – havde meget at byde på. For den, der havde lyst til at spille lidt, var der en tombola med mange fine gevinster. Til børnene var der et lykkehjul.

Skjern-Tarm Kaninavlerforening viste kaniner, der ikke var tabt bag af en vogn, men var i stand til at klare en forhindringsbane med mange hop.

4H viste dyr og bagværk i Spejderhuset og benyttede lejligheden til at indkalde et bedømmelsesudvalg, der kunne uddele præmier til udstillerne.

Naturligvis var der også noget godt til ganen. I Spiseteltet blev der serveret frokost med øl fra Bryghuset.

Sognedysten i Kagekonkurrencen blev afviklet først på eftermiddagen med et smagsdommerpanel bestående af: Mette Aggerholm, Margit Hansen og Jens Kristian Holmgaard.

Det store forarbejde fra arrangørernes side bar bestemt frugt – man kunne blot have ønsket sig, at flere fra 4-kløveret var mødt op og havde nydt frugten.
JH
Sidst opdateret: 23-06-2010
Kalender
02-10-2021 10:00
Jagt
-----------------------------------

06-10-2021 19:00
Mette Blomsterberg
-----------------------------------

25-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

26-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

31-10-2021 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

04-11-2021 19:00
koncert
Opslagstavlen
Design: MediaConnect