- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
Prisuddelinger på Clausager

Lørdag den 20. juni blev de to Rækker Møllepriser uddelt på Clausager. ”Byger, som går og kommer, - det er den danske sommer”. Selv om de ca. 40 gæster sang det, gik det nu ikke så slemt. Smukke Clausager, der dannede ramme om prisuddelingen, lå nu for det meste badet i sommersol.
God og forventningsfuld stemning (Klik og forstør)
Ejnar Tylvad bød gæsterne velkommen og efter sangen om Danmarks lyse nætter, præsenterede Ejnar Tylvad og Jens Kristian Holmgaard Firkløver-Info. Efterfølgende fortalte Hans Dalgaard-Jensen om Rækker Mølle Invest og kom i sin tale ind på både historien og det seneste tiltag fra Invest – nemlig udstedelsen af 250 aktier af 2000 kr. Aktieudvidelsen skal bruges til at udvide butiksarealet i købmandsbutikken i Rækker Mølle.
Jens Kristian Holmgaard præsenterer Rækker Mølle-Info
Uddelingen af Forskønnelsesprisen begyndte med en præsentation af de nominerede. Christian Sørensen, Flemming Andersen og Torben Lund stod for præsentationen af de indstillede huse og haver. I alt 11 var indstillede og en billedserie fulgte præsentationen.
Forskønnelsesprisen gik til Lillian og Kurt Tobler på Dyssevænget, som i særlig grad har forskønnet byen med en gennemgribende renovering af et ældre 60’er-hus. Prisen, på de 3000 kr. som gives af Andelskassen valgte Kurt Tobler straks at investere i en aktie fra Rækker Mølle Invest a/s.
Kurt Tobler modtager forskønnelsesprisen. (Klik og forstør)
Komiteen for Rækker Mølle-Prisen havde modtaget 5 indstillinger. Ejnar Tylvad præsenterede de indstillede, og Bent Dyrvig stod for prisoverrækkelsen. Vinderen af prisen blev Hans Dalgaard-Jensen. Komiteen havde i sin bedømmelse lagt vægt på den store indsats Hans Dalgaard har ydet omkring KFUM-spejderne i Rækker Mølle, ligesom den store indsats omkring Rækker Mølle Invest blev påpeget. Hans Dalgaard modtog et smukt fad fra Clausager, og fra Skjern Bank var der et dankort på 3000 kr.
Hans Dalgaard-Jensen modtager Rækker Mølle Prisen (Klik og forstør)
Skjern bank var vært ved det store kaffebord, som ikke fås bedre i Firkløveret end på Clausager. Et flot arrangement, der er med til at understrege det store arbejde der gøres i Firkløveret for at tømre det sammen til en enhed.
JH
Sidst opdateret: 20-06-2009
Kalender
02-10-2021 10:00
Jagt
-----------------------------------

06-10-2021 19:00
Mette Blomsterberg
-----------------------------------

25-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

26-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

31-10-2021 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

04-11-2021 19:00
koncert
Opslagstavlen
Design: MediaConnect