- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
Anne Mette Bonde Madsen byder velkommen (Klik og forstør!)
Vellykket TØSEAFTEN på Bryghuset.

Den røde lygte var tændt på Rækker Mølle Bryghus onsdag den 12. oktober. Tryllestaven, der er Rækker Mølle Skolens støtteforening, havde inviteret til Tøseaften, og alle 75 billetter var solgt. Som mandlig journalist følte man sig helt og aldeles på lyserød og fremmed grund. Der blev hevet ord frem af ordbogen, som bestemt ikke hører til i et katalog for et byggemarked, så der var behov for at spørge ind til gloserne.
For blot at nævne enkelte ord, der var fremmede i det maskuline univers, kan siges: Grydefrisure, sidecut, mineralpudder ...

Tryllestaven havde kreeret et aftenprogram, som efter min bedste overbevisning talte til feminiteten, hvis der ellers er noget, der hedder sådan. Anne Mette Bonde Madsen bød gæsterne velkommen, og alle var forinden blevet udstyret med et af de høje glas fadøl fra Bryghuset (det var med i prisen). Anne Mette takkede også Ida, den lokale købmand, for hjælpen med at sælge billetterne, ligesom der også blev rettet en tak til Jonna Askjær for den fine bordpynt. Aftenens program blev kort skitseret og inden middagen præsenterede Helle fra Salon Kasmin og Anja fra Salon Sinkjær den forvandling ved hårstyling og make up, de havde foretaget på 4 lokale piger: Lilian Mikkelsen, Anne Marie Quist Mortensen, Charlotte Andersen og Anja Damgård. For at der ikke skulle herske ringeste tvivl om, at de virkelig var blevet ”piftet op” kørte et powerpointshow i baggrunden, der viste deltagerne før ”piftet”. Og uden den helt store indsigt, må jeg vedgå, at jeg kunne se en positiv forskel. Deltagerne var også blev ekviperet fra top til tå med tøj fra diverse modebutikker i skjernområdet og en catwalk gav deltagerne mulighed for at se nærmere på herlighederne.

Efter præsentationen blev det tid til en ”Bøndergaard-menu” som bestod af – og hold godt fast: En Græskar-gulerodssuppe med hjemmebagt brød. To slags laks med dildcreme + rejer og fenikelsalat. Caesarsalat. Dansk brie og en chokoladekage til den søde tand. Mens de mange borde holdvis gik til bufet-bordet, var der mulighed for at se på undertøj fra Cara B. Adriana Friis tilbød manicure, fodpleje og massage. Sportstøj til kvinder fra Sportigan. Endelig kunne man gå til Agnete Krabbe, som er håndlæser, og få oplyst sider af sig selv, som man ikke anede, man havde.

Det meget vellykkede arrangement sluttede med at alle deltagere modtog en ”Goodie-bag” – en lille pakke indeholdende vareprøver fra de forskellige deltagende firmaer. Skønt mænd var forment adgang til arrangementet, blev de ikke helt glemt. Tryllestaven vil afholde en ”mandeaften” på Bryghuset den 1, december 18.30 og opfordrede naturligvis alle kvinderne til at give deres mænd en billet i adventsgave.

Et fint arrangement, hvor overskudet går til at styrke den lokale skole. Skulle man have lyst til at støtte dette arbejde, kan man tegne et medlemskab via web-bank på konto: 7651 2288234 med oplysning om navn og e-mal. Man kan også henvende sig til bestyrelsen – se telefon på www.rkmolle.dk.
Jens Holmgaard
Klik på et billede og se serien i fuld størrelse!
Sidst opdateret: 13-10-2011
Kalender
06-12-2019 19:00
Julekoncert
-----------------------------------

07-12-2019 10:00
Jagt
-----------------------------------

07-12-2019 13:30
Håndbold
-----------------------------------

07-12-2019 15:00
Håndbold
-----------------------------------

08-12-2019 09:30
Børne- & Ungdomsstævne
-----------------------------------

10-12-2019 14:00
Julehygge
Opslagstavlen
Design: MediaConnect