- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
Alle idéer er som udgangspunkt gode!

Lørdag den 6. marts fik Rækker Mølle fornemt besøg, idet Hernings borgmester, Lars Krarup talte ved et velbesøgt arrangement i Rækker Mølle Hallen.
Rækker Mølle KFUM Håndbold havde i forbindelse med et vigtigt lokalopgør inviteret Lars Krarup til at tale ved et frokostmøde i Hallen. Omkring 100 deltog i mødet.

Rækker Mølles Hallens kantine under Margits kyndige ledelse bød på Hallens gode pølsebord.
"Gode" blev til meget mere end godt - Altså! et helt sublimt og velanrettet frokostbord fremtryllede Margit.

Jakob Østergaard, der gennem flere år har forsøgt at få Lars Krarup til Rækker Mølle, bød velkommen og glædede sig over, at det nu endelig var lykkedes. Der var bestemt også noget at komme efter.

Lars Krarup fortalte om sin vej fra uddannet slagersvend i Føtex til succesfuld borgmester i Herning. En vej der er gået omkring salgschef i Tuborg til direktør for ishockey-holdet "Blue Fox" i Herning.

Da Helge Sander modtog opgaver i Folketinget, fik Lars Krarup kort varsel til at bestemme sig for, om han ville modtage posten som borgmester i Herning og dermed blive chef for 5000 ansatte og et budget på 3,5 milliarder. Da han tog afsked med sin davæ-rende kæreste sagde han: Måske kommer jeg tilbage som borgmester. Han besluttede sig for at give opgaven 100 dage. Det viste sig, at han trivedes med jobbet og nu har siddet i mere end 8 år på posten.

Borgmester Lars Krarup fortalte videre om det, han havde arbejdet på og set som sin vigtigste opgave som borgmester.
"Gashåndtaget i bund" på alle områder.
Lars Krarup har udvist succesfuld politisk lederskab efter devisen: Alle idéer er som udgangspunkt gode idéer.

Lars Krarup pegede også på en forklaring på den store udskiftning af borgmestre ved sidste valg. Normalt peger man i valgkampen på borgmestereffekten; men valgresultatet viste en "borgmesterdefekt".

Lars Krarup understregede, at når Herning er "fremme i bussen" skyldes det handlekraft i stedet for undskyldninger. Han pegede også på, at i Herning havde man den lykkelige tilstand af "borgerfred" og "landekríg". Derfor kunne han bruge borgmestertiden på at styrke investeringer i området i stedet for politisk krig med oppositionen.

Til slut var der mulighed for at stille spørgsmål. Et af dem gik på om Lars Krarup havde ambitioner om en plads i Folketinget. Det havde han nu ikke; men ville gerne takke for invitationen og køre hjem til datteren på 2 år. Han havde lovet hende en kælketur!

Med de holdninger og vissioner Lars Krarup har for sit borgmesterarbejde forstår man godt, hvorfor han har succes.

Jakob Østergaard havde forhørt sig her og dér om hvilken gave, man kunne give en borgmester og var nået til det resultat, at en borgmester har alt! Han lovede derfor Lars Krarup, at når Bryghuset er i gang, skulle han få en invitation til at besøge Rækker Mølle igen.

-----------------

Efter Lars Krarups besøg introducerede træner, Michael Rasmussen dagens kamp mellem Rækker Mølles 2. divisions Herrehold og Skjern Håndbolds 2. divisionshold. Han var af den opfattelse at kampen skulle vindes på mental styrke. Ret fik han, idet Rækker Mølle vandt 29-25, og således er et skridt nærmere kampen om en plads i 1. division.

JH.

Klik på et billede og du er i gang!
Sidst opdateret: 07-03-2010
Kalender
02-10-2021 10:00
Jagt
-----------------------------------

06-10-2021 19:00
Mette Blomsterberg
-----------------------------------

25-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

26-10-2021 18:30
Pigeaften
-----------------------------------

31-10-2021 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

04-11-2021 19:00
koncert
Opslagstavlen
Design: MediaConnect